Jump to content

privremeno isključenje vip


anton887

Preporučene objave

molimo savjet...kao tvrtka sa 250 zaposlenih imamo paket s vip operaterom već dugi niz godina..preko 10..i to skoro za sve radnike.  Nakon evo više od 10 godina odjednom su nam isključili svima uspostavu poziva jer nismo platili zadnji račun...isključili su bez ikakve prethodne opomene...Tako smo funkcionirali pola radnog vremena do ponovnog uključenja nakon uplate, koju smo slučajno izostavili....

Mislimo da to nije pošteno prema nama kao takvom velikom  poslovnom korisniku i što je mobilna komunikacija nužna za funkcioniranje tvrtke, posebno na broj radnika i rada na trerenu. Poslali li im dopis dam takvo postupanje, bez opomene i jednom u skoro 15 godina , isključenje svakako nije pošteno...možemo li im staviti da su time bila ugroženi i naši radni zadaci kao i funkcioniranje firme, te da se razmišlja o prekidu odnosa? ne znam da li bi tada trebali plaćati ugovornu kaznu ..

svaki prijedlog dopisa  u ovoj situaviji od vas je dobrodošao..

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija