albinben objavljeno: 24. svibanj 2020. objavljeno: 24. svibanj 2020. Poštovani, imam pitanje Platio sam 2/3 kazne (2000 kn) za prekršaj prekoračenja brzine u naseljenom mjestu od 36 km/h (prava brzina 96 km/h) nakon umanjenja koju sam dobio od PU zagrebačke ispostave u Jastrebarskom i 500 kuna troškova, kako je bilo navedeno te se smatra kao da je plačeno u cjelosti. Zanima me da li se ovaj prekršaj vodi u evidenciji ili se ne vodi kao kad platiš 1/2 za neki prekršaj. Naime doći će mi još jedan prekršajni nalog isto sa prekoračenjem u naseljenom mjestu od 39 km/h (prava brzina 99 km/h) nakon umanjenja nakon što moja firma navede moje podatke, ali ovaj put u PU Karlovačkoj. Ako se ovaj put odlučim za prigovor na predpostavljam veći iznos, postupak ide na sud. Da li na sudu mogu izjaviti da nisam kažnjavam, odnosno da li sud ima uvid u ovu prethodnu plačenu kaznu. Hvala! Citiraj
sivko odgovoreno: 24. svibanj 2020. odgovoreno: 24. svibanj 2020. U evidenciju ne idu kazne naplaćene na licu mjesta i one plaćene u roku 3 dana. drot13 1 Citiraj
albinben odgovoreno: 26. svibanj 2020. Autor odgovoreno: 26. svibanj 2020. , sivko je napisao: U evidenciju ne idu kazne naplaćene na licu mjesta i one plaćene u roku 3 dana. Hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.