Jump to content

Napuštanje obiteljskog doma od strane supruge - cilindar !!!!


buffalo

Preporučene objave

Poštovani experti,

 

Vjenčana supruga se prije 2 dana odselila iz obiteljskog stana zajedno sa kćeri (punoljetna). Stan je zajedničko vlasništvo, vjenčana je podnijela zajtjev za razvod braka prije nekoliko mjeseci, proces je u tijeku.

 

Cilindar u bravi na ulaznim vratima stana sam zamijenio iz sigurnosnih razloga (moguće otuđenje osobnih stvari dok nisam u stanu, u slucaju dolaska nepoznatih osoba, itd). Vjenčana supruga ima izvanbračnu vezu.

Nemam nista pritiv da se doolazi  u stan neograničen broj puta ali samo uz moju prisutnost dok se sudski sporovi (brakorazvodna i podjela imovine) ne rijese jer je svojevoljno otisla uz rijeci "da se vise nikada nece vratiti u stan" .

 

Napomena: nikakvi fizički obračuni niti nasilništvo nisu bili razlog odlaska, nego bolesno stanje vjenčane supruge uzrokovano problemima na živčanoj bazi 

 

Pitanje:

Jeli zamijena cilindra brave ispravan potez uz navedene razloge? Postoji li nekakav institut u ovim slučajevima pa mogu reći to nije zakonito, ispravno ili nešto treće ?

 

lp

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.

Kako mogu zastititi svoje osobne stvari, jer radim po cijeli dan. od mogućeg otuđenja od strane vjenčane supruge i njenog partnera ili drugih osoba koji imaju mogućnost sada neovlašteno ući u stan. Pogotovo jer imaju pretenzije na neke stavri koje nisu njeno vlasništvo.

Zašto je problem da me nazove i kaze kada će doći ukoliko ima potebu nešto uzeti iz stana KOJEGA JE NAPUSTILA SVOJOM VOLJOM ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 2 minuta, buffalo je napisao:

Kako mogu zastititi svoje osobne stvari, jer radim po cijeli dan.

Na način da pokrenete postupaka razvrgnuća i diobe bračne stečevine, jer očito postoji spor oko toga što je čije. A i otuđenje imovine uvijek možete prijaviti kao krađu.

Prije 3 minuta, buffalo je napisao:

Zašto je problem da me nazove i kaze kada će doći ukoliko ima potebu nešto uzeti iz stana KOJEGA JE NAPUSTILA SVOJOM VOLJOM ?

Velika slova se smatraju vikanjem, pa ih u buduće nemojte koristiti.

Zato što Vam se nije dužna najavljivati, zato što u stan ne mora samo po nešto doći već ga ima pravo i koristiti u punom smislu kao što ga i Vi koristite. A to što je fizički napustila stan apsolutno ništa ne znači u smislu da Vam to daje za pravo da je ograničavate u korištenju njenog vlasništva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija