Jump to content

Tele2 i Inkaso


iduspara

Preporučene objave

Postovani,

Prema Tele2 sam imao dugovanje iz 2012, prosle godine su skinulti blokadu sa FINA-e povodom novog zakona. Takoder imam sada i potvrdu od FINE da ne postoje nikakva potrazivanja prema meni. Kako sam htio sklopiti novi ugovor sa Tele2 oni su trazili da dostavim potvrdu od Inkaso.hr da su sva moja dugovanja podmirena. Povodom toga sam nazvao Inkaso.hr kako bi oni meni rekli da dugovanje i dalje postoji i da ako ne platim sada da bi oni to mogli ponovno poslati na prislinu naplatu preko FINA-e. Kazu kako je tocno proslo godinu dana od kada su povukli blokadu sa FINE i da sada imaju pravo ponovno pokrenuti postupak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, krivo ste shvatili. Ovdje nije u pitanju oprost duga, već je Fina isknjižila ovršnu ispravu iz Očevidnika, jer se ona tada nije mogla naplatiti, a sve je to sukladno čl. 12. Zakona o provedbi ovrhe na novčanim sredstvima. Znači, dug i dalje postoji, a na ovrhovoditelju je da bira kada i kako će se pokušati naplatiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija