Jump to content

Mješavina marihuane i duhana


BaliŠag35.47

Preporučene objave

Pozdrav ekipa, nedavno mi je prilikom pretresa u duhanu nadeno 0.2g trave medutim u postaji mi je vagano apsolutno sve..pvc vrecica i skoro cijeli duhan koji ima markicu kupljen na tisku i ukupna tezina koja mi je napisana u optuznici iznosi 35g

zanima me dali je to zakonito posto je duhan legalan ,na moj zahtjev da odvoje marihuanu od duhana su se samo smijali i ignorirali me... mogu li uložiti žalbu pošto tu nema temelja za kaznu od 1.000,00 kn. 

Što mi je činiti, da priznam krivnju i da molim boga da sutkinja vjeruje da tamo ima 0.2 trave ili da ulažem neku žalbu? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je predložena je kazna 5.000,00 kn,sud mi je za tjedan dana, nekažem da sam dobio kaznu 1.000,00 kn nego nakon njihove presude i kada bi platio 2/3 dobio bi u praksi 1.000,00-1.500,00 kn, u pitanju mi je drugi pad s marihuanom, strah me jer se na papiru radi o količini zbog koje oni mogu smatrat da ja preprodajem marihuanu, ponavljam u tom duhanu je bio mali hedić od 0.2 ,to mije ni približno blizu 35g što je navedeno. 

Zanima me dali je uobičajena praksa da se važe sve ili se treba izvadit iz duhana i posebno vagat, pošto je duhan legalan kupljen na tisku s markicom.

 

Btw u papirima piše da sam pao sa 35.47 mješavine duhana i marihuane ,nigdje nije naznačeno koliko marihuane koliko duhana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tuže te za posjedovanje, ne za prodaju, tako da tu nemaš brige. Sudu je jasno što znači mješavina marihuane i duhana, tu isto nemaš brige, ne odvaja se prije vaganja ako je pomiješano, ne važe se niti se ne prikazuje odvojeno. Pa tko bi to razvrstavao kad količina nije bitna, kažnjivo je samo posjedovanje bilo koje količine marihuane (nije veći prekršaj ako je imaš više)...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija