Jump to content

Privatnost i buka


YouCan

Preporučene objave

Dakle, načelnik općine je uz moju ogradu napravio sprave za vježbanje i ljuljačke, kučicu i tobogan za djecu. Nije tražio suglasnost niti je rekao što će praviti. Sprave i kućica su višlji od moje ograde, sada sva djeca i oni koji dolaze vide svaki pedalj mog dvorišta, sa sprave za vježbanje vide parket u spavaćoj sobi. Dakle izgubio sam privatnost, u sobu ulazim dok je svjetlo ugašeno jer me vide sa sprave, cijeli dan je buka i dreka, svira glasna glazba. Od ujutro cca 9 do navečer do cca 11 ( ako dođu pubertetlije pa proizvode krikove do kasno u noć). U dvorištu imam psa koji je redovito provociran, gađan kamenjem i granama. Nedavno sam pogođen kamenom u nogu dok sam bio u dvorištu, srećom nije u glavu ili u oko. Pitam se sada koja su moja prava jer moje dvorište je postalo izlog za sve koji dođu, moj pas je postao meta napada kamenjem, moj krov od garaže redovito dobija kamenje i granje, od jutra do mraka je cika i vriska, lupanje limenog tobogana glasna glazba. Dakle mir se pretvorio u kirvaj i dreku svaki dan! Što učiniti i kome se obratiti?! 

Načelnik se smije i kaže da je to najbolje mjesto za sprave i ako mi netko smeta da zovem policiju. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko je dječje igralište napravljeno na način da su poštivana sva pravila i procedure, onda jedino što vam i preostaje jest zvati policiju, posebice u slučajevima kada pojedinci gađaju kamenjem i drvom vas i vašeg psa.

I tako svaki put, vjerujem da će to polučiti rezultat, jer sigurno ima klinaca koji su vani iza dozvoljenog vremena, a i nikome razumnom se ne da imati posla s policijom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija