Jump to content

Stan u zgradi


Skupnjakica

Preporučene objave

Poštovanje, trebam savjet. Susjed koji stanuje iznad mene dozvoljava svojem psu da obavlja nuždu na balkonu pa sve teče ispod k meni😡. Po ogradi i po podu balkona, šprica po cijelom balkonu tako da ništa nemogu imati vani, ni veš sušiti..  Bila sam neki dan kod njega i nisam ništa riješila. Obratila sam se predstavniku stanara koji se savjetovao sa predstavnikom zgrade. Odgovorio mi je  da su oni nemočni i da niti inspekcija ni policija ni sanitarna ne izlaze za to i da nisam jedini takav slucaj. Da mi nitko nebude to rješavao. Nek si stavim nekakav lim kao nadstrešnicu da mi ta mokrača ne teče.  Pa nemogu vjerovati. Što po tom pitanju mogu učiniti? Molim pravni savjet.Hvala na odgovoru.

uređeno: od Skupnjakica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svaka JLS (Općina, Grad) ima donešenu Odluku o držanju životinja (ili posebnu o kućnim ljubimcima, kako koja) prema kojoj su stambene zgrade treale prilagoditi Odluku o kućnom redu. Kako iste JLS različito propisuju tko je nadležan za slične probleme i na koji se način rješavaju pa bi valjalo vidjeti u istim odlukama što piše.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 18 sati , Skupnjakica je napisao:

Nek si stavim nekakav lim kao nadstrešnicu da mi ta mokrača ne teče. 

Tražite od Upravitelja zgrade da iz zajedničkih troškova zgrade financira rješenje ovog problema i to upravo na način kako Vam ga je sam predložio tj. neka zgrada plati radove izgradnje oluka na susjednom balkonu, jer ovo je trenutno Vaš problem, a ako ga Vi budete ignorirali bit će problem i ostalih susjeda (smrad, muhe, zaraza i slično).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija