Jump to content

TRINGL


UZORAK

Preporučene objave

Cijena jedne usluge je 100 Kn, ako je plaćate samostalno. Uzorke je sakupljao od više korisnika po toj cijeni. Popust na količinu se dobiva uplatom više komada i ovisi o količini uzora, ali je račun izrađen na udrugu. Osoba koja je za sakupljala uzorke je popust zadržala za sebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači, tu bi onda prvenstveno udruga bila oštećena? Jer za pretpostaviti je da plaćena usluga nije bila iskorištena od strane udruge već podijeljena stvarnim kupcima.

Po meni, eventualno bi se moglo raditi o kakvom krivotvorenju neke dokumentacije te možda zlouporabi povjerenja od strane odgovorne osobe u udruzi. No, bez točnog uvida u cijeli predmet, ovo uzmite s rezervom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Po mom mišljenju, nije prijevara ako ste korisnike upoznali s tom činjenicom (odnosno, ako su oni svjesni da bi samostalnim sudjelovanjem platili veću cijenu). Naime, Vi (skupljač uzoraka) u tom slučaju djelujete kao posrednik, odnosno kao izvođač usluge (djela), time da popust zadržavate za sebe kao svoju proviziju, odnosno zaradu. Svima dobro, ne znam tko bi Vas prijavio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija