Jump to content

Konkurs za posao 2


ASIJA

Preporučene objave

Poštovanje, u vezi jednog oglasa zanima me sljedeće, naime, moj fakultet je raspisao konkurs za popunu radnog mjesta "samostalnog refernta za rad u studentskoj službi." Između ostalog, da bi kandidati mogli aplicirati na konkurs potrebno je 6 mjeseci radnog iskustva. Ako ja imam 12 mjeseci radnog iskustva ali sa VSS, imam li pravo aplicirati na konkurs. U prilogu je tekst konkursa.

FB_IMG_1592088713108.jpg

FB_IMG_1592088718018.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa radila sam u Vladi USK-a godinu dana. A sta znaci ovo VS/SSS jel mogu aplicirati sa srednjom, ili samo da prilozim diplomu prvog ciklusa sa 180 ECTS. I mogu li dostaviti svjedozbe iz srednje iz kojih je vidljivo da imam predmet Informatika kako bih dokazala poznavanje rada na računaru.

uređeno: od ASIJA
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , G-man je napisao:

Ne smatram da bi "više" obrazovanje bio deal-breaker, jedino je pitanje je li radno iskustvo u VSS bilo doista "na istim ili sličnim poslovima" koji se obavljaju na radnom mjestu za koje se raspisuje natječaj.

Kod nas MUP neće primiti osobu koja ima više škole od one koja se traži na natječaju.Kako je u BiH ne znam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da imam završen IV/VI stepen obrazovanja, te imam certifikat o poznavanju rada na računaru. Da pojasnom, ja imam diplomu magistra ali zbog nemogucnosti zaposlenja, prijavit cu se s diplomom srednje škole za ovu poziciju referenta u studentskoj službi, no međutim, problem je što sam ja radno iskustvo stekla s radom u vladi usk s diplomom vss. Tako da me zanima, ispunjavam li uvjete konkursa, ako imam 6 mjeseci radnog iskustva na istim poslovima ali sa visokom stručnom spremom ? Nije li nepohodno da sam radno iskustvo na istim poslovima trebala steći sa diplomom VS/SSS.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija