Aljusa objavljeno: 14. lipanj 2020. Dijeli objavljeno: 14. lipanj 2020. Postovani molim laicko pojasnjenje situacije s obzirom da je sa gospodama na hzzu zaista tesko komunicirati. Dakle ja sam na komplikacijama koje istijecu 9.8, termin poroda je 23.9. Ugovor mi je istekao dok sam na komplikacijama. S obzirom da imam mogucnosti ponovno se zaposliti zanima me iduce: Da li je moguce u istom mjesecu prekinut komplikacije , zaposliti se i ponovno ih zatim otvoriti? Ukoliko nije, da li se ja mogu zaposliti u tih 45 dana do poroda i jednostavno krenuti na porodiljni? Hvala i lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 19. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2020. Da li se Vi ovdje zapošljavate na način da se javljate kao kandidat po natječaju ili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aljusa odgovoreno: 19. lipanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2020. Ne. S obzirom da sam nezaposlena osoba izmedu termina poroda i zavrs kopmlik moje pitanje je da li se ja tada realno mogu zaposliti. Bilo kamo i potom s tog posla krenuti na rodiljni dopust Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 19. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2020. Možete se zaposliti ukoliko vas u takvom blaženom stanju neki poslodavac želi zaposliti jer zna da će vas odmah i "izgubiti". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2020. , Aljusa je napisao: moje pitanje je da li se ja tada realno mogu zaposliti. Naravno da možete, jer je protivno diskriminacija trudnica. A drugo je pitanje, koliko ste u tom momentu zaposlenja sposobni ispunjavati radnu obvezu tj. jeste li privremeno nesposobni za rad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aljusa odgovoreno: 22. lipanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2020. Jasno. Vec me zanima da li mi potom mogu raditi probleme kod otvaranja rodiljnog obaveznih 28 dana prije poroda ako sam.na tom zadnjem radnom mjestu u principu provela po tome 16 radnih dana. Taj dio mene muci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aljusa odgovoreno: 22. lipanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2020. I da li ima kakve veze to na koliko sati me taj isti poslodavac prijavi s obzirom da koliko razumijem mi njegova placa niti ne ulazi u izracun za rodiljni dopust jer u principu u istom mj otvaram kad sam i zatvorila kompl tako da pretpostavljam da vrijedibistih zadnjih 6 platnih lista. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 23. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2020. prije 23 sati , Aljusa je napisao: da li mi potom mogu raditi probleme kod otvaranja rodiljnog obaveznih 28 dana prije poroda ako sam.na tom zadnjem radnom mjestu u principu provela po tome 16 radnih dana. Ne. prije 13 sati , Aljusa je napisao: I da li ima kakve veze to na koliko sati me taj isti poslodavac prijavi Nema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Aljusa odgovoreno: 23. lipanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2020. Super. Dakle jedino je bitno da u trenutku orvaranja rodiljnog opet budem u radnom odnosu. Nebitno da li je to na samo 2h jer ionako mi uzimaju u obzir zadnjih 6mj koje su tome prethodile. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.