Jump to content

presuda Županijskog suda


miela

Preporučene objave

Županijski sud je donio presudu u roku 15 dana da se sruši dio ograde i plačanje troškova suda. Sud ili nije dovoljno proučio predmet ili je pogodovao suprotnoj strani. Odluka je upravo smješna--oprostite na opasci. Postoji li mjesto gdje se može osporiti presuda ili ona unatoč ne poštivanja odluke državne geodetske uprave i mnogih dokaza ostaje na snazi.

Preostaje li čovjeku jedino emisija Otvoreno i sl

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, na odluku županijskog suda nemate mogućnost daljnje žalbe, presuda je pravomoćna i izvršna. Možda postoji mogućnost da pišete zahtjev za dopuštenost revizije prema Vrhovnom sudu, no to tada mora biti zbog nekog pravnog, a ne činjeničnog pitanja (u roku od 30 dana od primitka, može pisati samo osoba s položenim pravosudnim ispitom), i možete pisati ustavnu tužbu (također u roku od 30 dana, samostalno), ako smatrate da su Vam u tijeku postupka povrijeđena neka ljudska ili ustavna prava. No redovnih pravnih lijekova nažalost više nemate, jer se pretpostavlja da su prvostupanjski i drugostupanjski sud adekvatno proučili Vaš predmet i donijeli valjanu odluku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija