Jump to content

Uništavanje imovine - Vodom


Revolter29

Preporučene objave

Poštovani, 

Trebao bih savjet u svezi sa sljedecom situacijom. Dakle, imam vikendicu na moru u prizemlju. Primjetio sam prije 15 dana da mi sa gornjeg kata curi voda u moj apartmant. O tome sa obavjestio vlasnike ( putem mail-a sa slikama ) koji imaju podstanare u svom stanu ( iz kojeg curi mene ). Uglavnom oni su nešto silikonirali i šta ti ja znam te to nije urodilo plodom, te još uvijek dalje curi u stan. Oni otežu sa vecim radovima ( razbijanje da se nađe cijev koja pušta ) jel ne žele izbaciti Van podstanare koji su im sada došli na sezonu i tako izgubiti novce, mada meni ta voda radi sve veču štetu svakog dana. Ja sam im se prijetio tužbom, pa cemo vidjeti... Uglavnom, ako budu u uporni u svom naumu da ne saniraju tu cijev koja im je pukla koji su moji alati ? Jel im može tko vodu zaustaviti ? Što da radim ?

- Lijepi pozdrav, Revolter29

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Problem je, jer nemate upravitelja zgrade i u budućnosti bi trebalo poraditi na toj temi, jer će ovakvih situacija sigurno s vremenom biti sve više. Ako susjed ne odreagira na Vaše upozorenje, tad vam uistinu jedino preostaje kao rješenje tužba s prethodnim osiguranjem dokaza po sudskom vještaku. Ovaj postupak je hitan, ali svejedno potraje, tako da ne bi trebali previše odlagati ulazak u spor. I u konačnici u sudkom postupku se utvrđuj, tko je odgovoran za prouzročenu štetu, te ju je taj i dužan naknaditi, kao i sve troškove koji su nastali u sudskom postupku (sudske pristojbe, zastupanje, vještaka). 
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija