Jump to content

HRT optužni prijedlog


optica

Preporučene objave

Poštovani,

 

našao sam slične informacije, ali nisam našao na forumu najvažniju informaciju - što učiniti u ovom konkretnom slučaju ili tekst naše pisane obrane.

Baka mi je dobila optužni prijedlog i protiv nje, i ujedno poziv okrivljeniku na ročište za 2 tjedna sa prekršajnog suda u Zagrebu (iako nije ni blizu). Razlog - da je 2018. utvrđeno da ima tv prijamnik?! Mora platiti 1250kn odnosno čak 1840kn neplaćene tv pristojbe!!! Nikakav čovjek nije bio u stanu, ništa nije potpisala, sjeća se da je vidjela nekog čovjeka daleko od stana moguće da je to bio radnik HRT-a. Piše da je "neposrednim opažanjem 2018 utvrđen TV prijemnik". Što raditi, nema TV prijamnik, poziva se da pristupi na sud za 2 tjedna, ili dostavi pisanu obranu. Nedaj bože da moramo to platiti! Odvjetnički ured OWENS i HOUŠKA zastupaju HRT piše na optužnom prijedlogu.  Što napisati u pismenoj obrani, koju ću poslati u njeno ime na sudu Zagrebu, može li mi tko napisati obranu? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , optica je napisao:

Nikav čovjek nije bio u stanu, ništa nije potpisala, sjeća se da je vidjela nekog čovjeka daleko od stana moguće da je to bio radnik HRT-a. Piše da je "neposrednim opažanjem 2018 utvrđen TV prijemnik".

Što napisati u pismenoj obrani, koju ću poslati u njeno ime na sudu Zagrebu, može li mi tko napisati obranu? 

Samo to treba napisat.Nema tv,nitko nije bio u kući, nije ništa potpisala.

Ne bi smjela imati ni radio ni mobitel.

Nju moraš potpisati u obrani.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

HTV mi je poslao zapisnik za pokretanje prekršajnog postupka i dva primjerka obavijesti  od kojih bi trebala jedan potpisani kao počinitelj prekršaja i  vratiti u njihovu pravnu službu. 28.09.2018. je bio kontrolor, pozvonio i pitao da li želim potpisati prijavu za tv pretplatu ili da me šalju na sud. Odbila sam potpisati. On u zapisniku tvrdi da je čuo tv, što nije istina. Što da odgovorim njihovoj pravnoj službi? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija