Jump to content

Pravnik pipravnik


Simplired

Preporučene objave

Dobila sam ponudu da 20 dana radim kao tajnik u osnovnoj školi , a problem je u tome što ne znam hoću li onda moći aplicirati za radno mjesto pravnik-pripravnik u Hepa za koje sam poslala papire ima 4 mjeseca jer natječaj još nije gotov ( tek je bio prvi krug testiranja). Ne znam gleda li se tajnik  i pravnik kao isto zanimanje 😟 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 37 minuta, Borbena7 je napisao:

A uvjeti za natječaj u HEP-e su bili?

VSS    znanje stranog jezika  znanje rada na PC-u

 životopis  motivacijsko pismo  potvrda ili elektronički zapis o radno-pravnom statusu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – ne stariji od 30 dana  uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak – ne stariji od 30 dana  preslike dokaza o ispunjavanju ostalih uvjeta iz oglasa: preslika diplome traženog stupnja stručne spreme,, dokaz o znanju stranog jezika, dokaz o znanju rada na PC (preslika svjedodžbe /dopunske isprave /uvjerenja/certifikata ili vlastoručno potpisana izjava).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Borbena7 je napisao:

Mislila sam uvjete vezano za radno iskustvo, ali očito da nema ništa posebno propisano. Pripravnik je osoba koja se prvi put zapošljava u zanimanju za koje se školovala, a posao tajnika škole bi bio taj posao.

U pravilu se pripravnikom/vježbenikom smatra i osoba koja nema 12 mjeseci iskustva u stupnju stručne spreme za koje se natječe. Barem u državnoj/javnoj službi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...
Na 05. 01. 2021. at 15:08, Ninnah01 je napisao:

kako izgleda testiranje za radno mjesto pravnik-pripravnik u Hepu. Koje zakone i propise pitaju?

Tek sad vidim ovo pitanje 🙉

Na pismenom je bio test s domino kockicama, test osobnosti i 20ak pitanja tipa nastavi niz i neke mozgalice tipa što je kap moru to je zemlji što? ( Ne mogu se tocno sitit jer je dugo prošlo).

To sam prošla i pozvana na razgovor s direktorom,a tu su me prvo pitali da kažem što znam o Hep-u, pa što znam o Hep Proizvodnji ( u njih je bio posao)i onda su me krenili pitat pravna pitanja- razlika vlasništva i posjeda, što znači da je presuda pravomoćna i neko pitanje u vezi žalbe i ugovora o radu ( ne mogu se sitit kako su pitanja bila formulirana).

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija