Jump to content

Ozljeda na studentskom poslu

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav, radim preko student servisa i na poslu sam zadobio ozljedu (fraktura kosti). U tom trenutku nisam osjetio bol i radnim kolegama sam rekao da sam u redu. Nisu mi pruzili prvu pomoć niti me uputili na hitnu. Dva dana nakon sam zatražio liječničku pomoć. Budući da preko osiguranja od student servisa imam pravo na odstetu, javio sam se student servisu koji je trazio potvrdu od poslodavca. Poslodavac je u prvoj izjavi (popunjenoj prijavi o ozljedi na radu od HZZO-a) napisao da mi je pruzena prva pomoc. Ispostavilo se da je trebao sloziti jednostavniju izjavu, pa je poslao drugu u kojoj kaze da mi nije pruzena prva pomoc jer po njemu, kako sam rekao da sam u redu, nije za tim bilo potrebe. Zanima me je li stav poslodavca opravdan, može li se osiguranje pozvati na tu moju izjavu i imam li kakve pravne osnove za tuzbu poslodavca?

Puno hvala na odgovoru!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija