Yumee objavljeno: 3. srpanj 2020. Dijeli objavljeno: 3. srpanj 2020. (uređeno) Prije oko 6 mjeseci prijatelj i ja smo bili pozvani na sud radi remecenja javnog reda i mira, sad sam ponovo dobio poziv za sud kao svjedok za taj isti prekrsaj pa me zanima da li svijedoci u prekrsajnom dijelu mogu biti kaznjeni ili ne? Radi konteksta bili smo pod utjecajem alkohola i on je poceo pravit probleme pa je neko pozvao policiju, posto ih je na agresivan nacin vrijedao i pljuvao, meni izrecena kazna nije bila kod prvog posjeta suda (vjerojatno opomena), za njega neznam. Isto tako me zanima zasto nakon 6 mjeseci me zovu natrag kao svjedoka? uređeno: 3. srpanj 2020. od Yumee Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 3. srpanj 2020. Dijeli odgovoreno: 3. srpanj 2020. Svjedocima se ne sudi, tako da oni ne mogu biti kažnjeni za prekršaj (ali mogu za neodazivanje na poziv, nepoštivanje suda i sl.). Zovu te jer ovaj vjerojatno negira, pa ih zanima šira slika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.