Keruzino 3 Objavljeno u srpanj 8, 2020 Podijeli Objavljeno u srpanj 8, 2020 (uređeno) postovani,ko zna molim nek odgovori. Zvao sam za svoj predmet i na drugostupanjskoj mi kazu, da je trenutno u radu,dakle,u procesu vjestacenja,e sad sto to znaci? na cekanju sam na red i radi drugih predmeta ili ce se uskoro donjeti odluka o ocjeni invalidnosti i dal se ceka rjesenje za dva tri mieseca? Hvala! Uređeno srpanj 8, 2020 od Keruzino Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
buda2 70 objavljeno srpanj 8, 2020 Podijeli objavljeno srpanj 8, 2020 prije 4 sati , Keruzino je napisao: postovani,ko zna molim nek odgovori. Zvao sam za svoj predmet i na drugostupanjskoj mi kazu, da je trenutno u radu,dakle,u procesu vjestacenja,e sad sto to znaci? na cekanju sam na red i radi drugih predmeta ili ce se uskoro donjeti odluka o ocjeni invalidnosti i dal se ceka rjesenje za dva tri mieseca? Hvala! Trebalo bi značiti da je predmet kod vještaka.kada će on to završiti i poslati rješenje nitko nezna.uglavnom rješenje ćeš dobiti 😉😉.bitno da je za Tebe pozitivno. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Soto 0 objavljeno srpanj 21, 2020 Podijeli objavljeno srpanj 21, 2020 , Keruzino je napisao: postovani,ko zna molim nek odgovori. Zvao sam za svoj predmet i na drugostupanjskoj mi kazu, da je trenutno u radu,dakle,u procesu vjestacenja,e sad sto to znaci? na cekanju sam na red i radi drugih predmeta ili ce se uskoro donjeti odluka o ocjeni invalidnosti i dal se ceka rjesenje za dva tri mieseca? Hvala! Ja cekam vec 6 mjeseci.Koji broj si zvao? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Keruzino 3 objavljeno srpanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno srpanj 21, 2020 01 6458 656 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Keruzino 3 objavljeno srpanj 21, 2020 Autor Podijeli objavljeno srpanj 21, 2020 Budi uporan,zovi,zovi i zovi,javit ce se. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
scvrtil6 12 objavljeno srpanj 21, 2020 Podijeli objavljeno srpanj 21, 2020 Predao sam kompletiran zahtjev 18.12.2017. bio na stručnoj procjeni, no tek danas sam prinio nalaz i mišljenje iz KB Dubrave. Nazivao, tražio, žalio se svim mogućim, dok nisam odlučio napisati e-mail na ured Plenkovića, ministra Medveda, misitra Beroša, ministra Malenicu i gle čuda za 5 dana zovu iz županijskog ureda za branitelje da je stigao nalaz i mišljenje. Naravno tražio sam od povjerenika za informiranje nalaz i mišljenje, što sam i dobio. Sad čekam prvostupanjsko riješenje. No, molio bih dali tko zna u kakovoj je vezi vojna osobna invalidnina s primanjem civilne pomoći za doplatak i njegu od CZSS. (dali je moguće primati jedno i drugo) Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
buda2 70 objavljeno srpanj 21, 2020 Podijeli objavljeno srpanj 21, 2020 prije 7 sati , scvrtil6 je napisao: Predao sam kompletiran zahtjev 18.12.2017. bio na stručnoj procjeni, no tek danas sam prinio nalaz i mišljenje iz KB Dubrave. Nazivao, tražio, žalio se svim mogućim, dok nisam odlučio napisati e-mail na ured Plenkovića, ministra Medveda, misitra Beroša, ministra Malenicu i gle čuda za 5 dana zovu iz županijskog ureda za branitelje da je stigao nalaz i mišljenje. Naravno tražio sam od povjerenika za informiranje nalaz i mišljenje, što sam i dobio. Sad čekam prvostupanjsko riješenje. No, molio bih dali tko zna u kakovoj je vezi vojna osobna invalidnina s primanjem civilne pomoći za doplatak i njegu od CZSS. (dali je moguće primati jedno i drugo) Prvo pročitaj šta kaže zakon o primanju naknade tuđe pomoći i njege a zatim nazovi pravnicu u CZSS. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.