Koka79 objavljeno: 8. srpanj 2020. Dijeli objavljeno: 8. srpanj 2020. Postovani! Imam veliki dug prema Visa kartici,trazila sam ih odgodu,ali mi ne daju. Rekli su mi da ce mi sva dugovanja po kartici sa kreditom na njoj sjesti na naplatu i biti poslani odvjetnickom drustvu. Zanima me da li ce biti dovoljana ovrha place ili sjedaju na nekretninu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 8. srpanj 2020. Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2020. Koliki je dug u pitanju i imate li kakvih ovrha na plaći? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 8. srpanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2020. Sa kreditom ce biti preko 100tisuca,nemam nikakvih ovrha na plači. Sto se mene tice neka mi uzmu cijelu placu samo da mi ne diraju nekretninu toga me najvise strah. Ionako sam u fazi prodaje kucu,posto bih htjela uzeti stan. Trazila sam ih da me pricakaju do prodaje,ali nazalost odgovor je negativan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 8. srpanj 2020. Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2020. Moraju pokušati ovrhu na plaći, a kako nemate drugih ovrha na plaći, tako neće moći pokrenuti ovrhu na nekretnini sve dok je ovakvo stanje sa plaćom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 8. srpanj 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2020. Hvala Vam na odgovoru sad mi je malo lakse. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
AnaAnonima odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Pozdrav, znate li mozda je li i ta ovrha od Visa kartice isto obustavljena na 3 mjeseca radi korone? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Mislim da nije rekli su mi da 8.07 ide kod odvjetnika raskid ugovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
AnaAnonima odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Razumijem da ce ici ovrha na finu, ali ne provode se ovrhe do sredine listopada, ako sam dobro shvatila? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. To ne znam nadam se da nece. Ako Vas smijem pitati da li ste u slicnoj situaciji kao i ja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
AnaAnonima odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Malo vise od jedne place sam im duzna:) Nije bas slicna...ali to ne mogu odjednom platiti pa gledam kakve su mi opcije, i koliko vremena imam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Na rate Vam nece dati,ali imate 3 mjeseca vremena od zadnjeg datuma za uplatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ledena_kisa odgovoreno: 1. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2020. , Borbena7 je napisao: Moraju pokušati ovrhu na plaći, a kako nemate drugih ovrha na plaći, tako neće moći pokrenuti ovrhu na nekretnini sve dok je ovakvo stanje sa plaćom. Kako uopće funkcionira ovrha na nekretnini kod novčanog duga? Uzmimo u obzir npr. sljedeću situaciju: dug je 100 tisuća kuna, dužnik je nezaposlen i ima u vlasništvu nekretninu u vrijednosti od 750 tisuća kuna. Što će se dogoditi ako je to jedini način podmirenja duga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 2. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 2. kolovoz 2020. , AnaAnonima je napisao: Razumijem da ce ici ovrha na finu, ali ne provode se ovrhe do sredine listopada, ako sam dobro shvatila? Ovrhovoditelji mogu dostavljati ovršne prijedloge, ali se o njima ne odlučuje dok traje zastoj ovrhe. prije 22 sati , atomic95 je napisao: Kako uopće funkcionira ovrha na nekretnini kod novčanog duga? Uzmimo u obzir npr. sljedeću situaciju: dug je 100 tisuća kuna, dužnik je nezaposlen i ima u vlasništvu nekretninu u vrijednosti od 750 tisuća kuna. Što će se dogoditi ako je to jedini način podmirenja duga? Teško je to ovako uopćeno odgovoriti. Pitanje je, da li se radi o staroj ili novoj ovrsi radi primjene posljednjih izmjena i dopuna OZ-a. Zatim je pitanje, da li se ovršenik žali da mu je to jedina nekretnina ili da je u pitanju očiti nesrazmjer itd ( ovo vrijedi, ako je ovrha pokrenuta od rujna 2017.). A ako su ispunjeni svi uvjeti za provedbu ovrhe na nekretnini, tada se u sudskom postupku utvrđuje vrijednost predmetne nekretnine i potom se postupak nastavlja na Fina-i koja provodi dražbu nekretnine. Na prvoj el. javnoj dražbi nekretnina se ne može prodati ispod 4/5 utvrđene vrijednosti nekretnine, a na drugoj el.javnoj dražbi ispod 3/5. Prikupljanje ponuda traje 10 radnih dana i nekretnina se prodaje onome tko ponudi za nju najveći iznos i onda se od dobivenog iznosa podmiruje dug ovrhovoditelju, založnim vjerovnicima, troškovi postupka, porezi..., a nakon toga iznos koji preostane pripada ovršeniku. ledena_kisa 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Dobila sam opomenu pred utuženje iz odvjetničkog ureda i da moram platiti 56000 do 21.10.Je li postoji mogućnost za dogovor da plaćam u ratama, a da me ne blokiraju? Radi se o Visa Premium kartici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 9. listopad 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Nazalost ne,meni nisu dali na rate Nikica37 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Nema na rate, vise nemaju tu praksu, tako je meni bilo sa Amexom 2019. Predmet je poslan Odvj. Prisilna naplata, ali su dug prodali Eosu, a to su lihvari koji maltretiraju ljude, srećom mi ostalo još 15000 kn za otplatiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Jeste blokirani? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Da, ali sad je zastoj, dok krenu ovrhe budu mi opet skidali s plaće. Do ožujka ću sve podmiriti, nisam mogla dobiti kredit od 15000 kn da sve zatvorim. Banke su jako bezobrazne ako ste u blokadi. Odv i jav. Troškovi su mi bili i kamate oko 5000 kn na glavnicu 33000 Ja sam pol otplatila i bila bih sve da nije bilo zastoja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Daj Boze za jos jednu odgodu ovrha. Zanima me koliki je period od utuženja do blokade.Odmah? Od opomene do blokade. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Kad raskinu ugovor imate još 3-4 mjeseca! Pratite na e građani e blokade! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Je li salju poslodavcu ikakve papire? Jer na plaći imam 2 obustav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Ovrhe ili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Jer onda ste u redu čekanja, ovrha na plaći ima prednost kad se jedna namiri druga se počne naplaćivati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Nemam jos ovrhe nego 2 kredita su na plaći.Zanima me je li PBZ card salje poslodavcu da uplaćuje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KiaraM odgovoreno: 9. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2020. Ne, odvjet. Šalje na finu i poslodavac dobiva od fine zahtjev koliko mora skidati s plaće, morate otvoriti zaštićeni račun, ali možda vas prodaju Eosu ili kome drugome pa ćete se moći dogovarat prije nego vas blokiraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2020. prije 19 sati , marincica13 je napisao: Nemam jos ovrhe nego 2 kredita su na plaći.Zanima me je li PBZ card salje poslodavcu da uplaćuje? Vjerovnici prije svega moraju pokrenuti ovršni postupak temeljem vjerodostojne isprave pred javnim bilježnikom. Nakon što ishode ovršnu ispravu (pravomoćno i ovršno rješenje o ovrsi), mogu birati predmet i sredstvo naplate i to između ovrhe na novčanim sredstvima preko Fine i ovrhe na plaći preko poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 10. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2020. Koliko traje ovrsni postupak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2020. Upravo sad, marincica13 je napisao: Koliko traje ovrsni postupak? Nema tu pravila. Sve može biti gotovo za mjesec dana ili za par mjeseci. Vjerovnik dostavi javnom bilježniku ovršni prijedlog. Javni bilježnik isti dan donosi rješenje o ovrsi i šalje Vam ga. Ovisi, da li ga odmah zaprimite ili ne, pa ponavlja dostavu ili kasnije Vam ga dostavlja putem oglasne ploče. Zatim ovisi, da li ulažete na njega prigovor pa po prigovoru ide na sud ili ne ulažete prigovor pa je po proteku roka od 8 dana od Vašeg zaprimanja to rješenje ovršno i podobno za provedbu ovrhe preko Fine ili poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 10. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2020. Sad je to doslo odvjetniku koji mi je poslao opomenu pred utuzenje.Dug je 56000 kn,probat ću dogovoriti uplatu po 5000 mjesecno.Ako me blokiraju, načekat ćexse. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2020. Prije 10 minuta, marincica13 je napisao: Sad je to doslo odvjetniku koji mi je poslao opomenu pred utuzenje.Dug je 56000 kn,probat ću dogovoriti uplatu po 5000 mjesecno. Možete pokušati, ali to ne zaustavlja pokretanje ovršnog postupka i ishodovanje ovršne isprave. Prije 11 minuta, marincica13 je napisao: Ako me blokiraju, načekat ćexse. Najčešće to rade, tako prekidaju zastaru i zauzimaju red u čekanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. Molim Vas pomoc,prvi put se nalazim u ovoj situaciji.Imam dug od 86tisuca prema pbz-u visa kartici jel su mi sve stavili na naplatu.Dobila sam u srijedu dopis od odv.drustva opomenu pred utuzenje. Sta mi je ciniti?cak mi je zena preko telefona u pbz-u rekla da probam dogovoriti otplatu na rate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. Upravo sad, Bezizlaza je napisao: Molim Vas pomoc,prvi put se nalazim u ovoj situaciji.Imam dug od 86tisuca prema pbz-u visa kartici jel su mi sve stavili na naplatu.Dobila sam u srijedu dopis od odv.drustva opomenu pred utuzenje. Sta mi je ciniti?cak mi je zena preko telefona u pbz-u rekla da probam dogovoriti otplatu na rate. Ako dug nije sporan (odnosno, zaista ste napravili dug od 86.000 kn na Visa kartici), onda je jedina opcija ovo što Vam savjetuju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. Ali nije mi jasno da se s njima nisam mogla dogovoriti ,nego s odv.drustvom? Jesu oni otkupili moj dug kao sto to rade agencije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. Najčešće dogovarate s odvjetničkim društvom zato što će oni sastaviti sporazum o obročnoj otplati, a imaju informaciju o tome na što bi vjerovnik pristao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. prije 8 sati , Bezizlaza je napisao: Jesu oni otkupili moj dug kao sto to rade agencije? Ako se u dopisu navode kao punomoćnici, onda nisu otkupili dug. U svakom slučaju banke kada daju punomoć odvjetnicima ili odvjetničkim društvima, više uopće ne pregovaraju sa strankom već Vas samo upućuju na njih. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 16. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 16. listopad 2020. Postovana, Onda da ne pokusavam slati mail? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. Pošalji svoju molbu na email naplata.pbzcard@pbzcard.hr.I ja sam poslala i navela da sami odrede iznos koji ću plaćati i rok. Neka nam je Bog u pomoći! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. Slala sam ja njima u vise navrata , i dobila odbijenicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. (uređeno) Baš na naplatu!? uređeno: 17. listopad 2020. od marincica13 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. prije 13 sati , Bezizlaza je napisao: Onda da ne pokusavam slati mail? Možete poslati mail, zašto ne. Međutim, mislim da će pokrenuti postupak i ishoditi ovršnu ispravu, a na to kada će se preko nje pokušati prisilno naplatiti u ovršnom postupku, može utjecati Vaše ponašanje, odnosno obročno podmirivanje duga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. prije 4 sati , marincica13 je napisao: I ja sam poslala i navela da sami odrede iznos koji ću plaćati i rok Teško da će Vam na ovo odgovoriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. prije 4 sati , Bezizlaza je napisao: Slala sam ja njima u vise navrata , i dobila odbijenicu. Iz Pbz carda su mi napisala da svoj prijedlog zajedno s osobnom iskaznicom posaljem na naplata.pbz.Vidjet ćemo.Mozda će se moći lakše dogovoriti s odvjetnikom kad posalje Prijedlog za ovrhu?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2020. Prije 23 minuta, marincica13 je napisao: Mozda će se moći lakše dogovoriti s odvjetnikom kad posalje Prijedlog za ovrhu?! Da, pregovaranje dolazi nakon ishođenja ovršne isprave. Bitno je za pregovaranje da već sada ukažete na ozbiljnu namjeru da dug otplaćujete, a to možete samo ako već sada vršite uplate u korist ovog potraživanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 20. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2020. Poslala sam mail u pbz i odvjetniku.pbz je odgovorio da ne prihvaca otplatni plan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. Kolki su troskovi odvjetnika i biljeznika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. prije 13 sati , Bezizlaza je napisao: Kolki su troskovi odvjetnika i biljeznika? Troškovi ovise o visini duga, glavnice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. A ako nemam to od kud platit kako s tim ide? Jucer mi jedna osoba rekla da ce mi doci doma pisat popis stvari? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. Prije 6 minuta, Bezizlaza je napisao: A ako nemam to od kud platit kako s tim ide? Jucer mi jedna osoba rekla da ce mi doci doma pisat popis stvari? Prvo ide ovrha preko Fine, pa poslodavca, a tek onda ako ni to nije moguće predlažu ovrhe na pokretninama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 22. listopad 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2020. Pozdrav! Zanima me ako ovrha ide preko Fine,da li i tada zovu iz agencija da se i njima nesto uplati? Dobila sam opomenu od odvjetnika kad mi ide blokada racuna u 3 valu ili odmah? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 22. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2020. prije 4 sati , Koka79 je napisao: Zanima me ako ovrha ide preko Fine,da li i tada zovu iz agencija da se i njima nesto uplati? Ne bi trebali zvati, ali zovu. prije 4 sati , Koka79 je napisao: Dobila sam opomenu od odvjetnika kad mi ide blokada racuna u 3 valu ili odmah? Ovrha ne znači nužno i blokada računa. Za dug koji spominjete ovršni postupak bi se trebao pokrenuti u trećem valu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dijana1979 odgovoreno: 28. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. Imam dug po visa premium kartici,dva ne plačena računa,sad će se spojiti i treći.Vidim da s njima više nema dogovora oko mjesečnog plaćanja.Nakon koliko vremena šalju ovrhu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Koka79 odgovoreno: 28. listopad 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. Nakon 3 neplacena racuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dijana1979 odgovoreno: 28. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. Dali se prije ovrhe dobije neka obavijest da se na vrijeme moze otvoriti zaštičeni račun? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. prije 8 sati , Dijana1979 je napisao: Dali se prije ovrhe dobije neka obavijest da se na vrijeme moze otvoriti zaštičeni račun? Daleko ste Vi još od blokade računa, jer još niste niti zaprimili ovršni prijedlog i ovrhovoditelj ne raspolaže ovršnom ispravom s kojom bi mogao provoditi prisilnu naplatu preko Fine ili poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 28. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. Koliko vremena treba proci do ovrhe nakon opomene pred utuzenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2020. Prije 2 minuta, Bezizlaza je napisao: Koliko vremena treba proci do ovrhe nakon opomene pred utuzenje? Nema pravila. Mogu pokrenuti ovršni postupak odmah, a mogu neposredno prije nego li nastupi zastara. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 29. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2020. Moze pomoc.ako otvorim zasticeni rc ,rba Pretpostavljam da autonatski blokiraju i dozvoljeni minus i kreditnu karticu.? Zna netko Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2020. Prije 27 minuta, Bezizlaza je napisao: Pretpostavljam da autonatski blokiraju i dozvoljeni minus i kreditnu karticu.? Ukoliko na računuma nemate dovoljno sredstava za podmirenje duga, blokiraju Vam se svi računi koje imate i tako do podmirenja duga. Sa dozvoljenom minusom ne možete podmirivati dug. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 29. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2020. Dali banke dozvole neku otplatu na rate? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2020. Prije 2 minuta, Bezizlaza je napisao: Dali banke dozvole neku otplatu na rate? Molim da postavite preciznije pitanje - otplatu čega, u kojoj fazi je postupak, koliki iznos je u pitanju....? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Ocekujem ovrhu za pbz visu.i buduci da cu imati zasticeni racun moja pretpostavka da ce mi moja banka rba u kojoj primam placu ukinuti dozvoljeni minus kao i kreditnu karticu. Molim iskustva.hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marta01 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. prije 8 sati , Bezizlaza je napisao: Ocekujem ovrhu za pbz visu.i buduci da cu imati zasticeni racun moja pretpostavka da ce mi moja banka rba u kojoj primam placu ukinuti dozvoljeni minus kao i kreditnu karticu. Molim iskustva.hvala Da, hoće! Zar nemate prostora u RBA podignuti nekakav kratki kredit ili slično kako bi zatvorili dug u PBZ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Nazalost nemam.jel sam u meduvremenu ostala i bez posla. Zvala sam rba ,ukinut ce minus A kreditnu ne ,sve dok je uredno placam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Zaposlila sam se prije 2 tjedna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marta01 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Možda će Vam RBA ponuditi otplatu minusa u obliku jednogodišnjeg kredita, informirajte se! A možda Vam i PBZ izađe u susret, pišite im, molite ih, odite kod osobnog bankara u PBZ ako Vas mogu pričekati još 3 mj. Za 3 mj. bi mogli nešto dobiti od RBA i riješiti PBZ. I najgori scenarij da postanete ovršeni zbog PBZ, ali niti tu nije kraj svijeta. Pretpostavljam da se ne radi o velikom dugu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Slala sam nekoliko puta mail u pbz - amex iliti visa premium medutim odbili su me za reprogram.dosla je vec i opomena pred utuzenje od odvjetnika.dug je 86t Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marta01 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Da, nije baš mali iznos, a ne nudi Vam PBZ nagodbu, da ukoliko platite 30% od cjelokupnog duga u roku tom i tom, neće ići sa ovrhom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Nista ne nudi.a iskreno ni nemam 30% Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marta01 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Neka puste ovrhu, kasnije ćete kemijati! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. U pitanju je preveliki iznos da ovrhovoditelj ne bi pokrenuo ovrhu i ishodio ovršnu ispravu. Ovaj iznos je dostatan za pokretanje ovrhe na nekretnini, pa imajte to u vidu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Ali ako ce mi ici ovrha koju ce oni uredno skidati zasto na nekretninu? I sta ako nemam nekretninu na sebe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Samo Vam kažem da zbog visine iznosa i mogućnosti naplate ovakvih iznosa, oni ne propuštaju ovrhu. Ukoliko nemate nekretnine u vlasništvu ili suvlasništvu, tim bolje za Vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bezizlaza odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Ako mi sjednu na trecinu place njima ide uplata,i naravno kamate bolesne.cemu onda na nekretninu? Nadam se da cu uspjeti dogoborit ili s agencijom kada dode do toga ili ako ode na finu ide na placu.znaci nije da necu nista placati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2020. Prije 7 minuta, Bezizlaza je napisao: Ako mi sjednu na trecinu place njima ide uplata,i naravno kamate bolesne.cemu onda na nekretninu? Razloga je mnogo npr. brža naplata duga... Ukoliko se redovno naplaćuje preko Fine ili poslodavca, tada nisu ispunjeni uvjeti za ovrhu na nekretnini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 7. studeni 2020. Dijeli odgovoreno: 7. studeni 2020. (uređeno) Ako ulozim prigovor na Rjesenje o ovrsi JB, kakva je dalje procedura i koliko traje? uređeno: 7. studeni 2020. od marincica13 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 10. studeni 2020. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2020. , marincica13 je napisao: Ako ulozim prigovor na Rjesenje o ovrsi JB, kakva je dalje procedura i koliko traje? A što bi naveli u prigovoru? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 10. studeni 2020. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2020. Navella bih da iznos noje istinit i da nekretnina nije predmet ovrhe jer nije na meni.U pristupnici sam navela prije 20 god da zivim u vlastitoj kući. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. studeni 2020. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2020. Kako mislite u parnici dokazati da je iznos netočan? O kakvoj nekretnini kao predmetu ovrhe govorite, zatražili su odmah kod javnog bilježnik ovrhu na nekretnini ili je u pitanju ovrha općenito na imovini? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marincica13 odgovoreno: 12. studeni 2020. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2020. (uređeno) Općenito na imovini.Neću ništa dokazivati nego samo odugovlačiti dok ne skupim novce. uređeno: 12. studeni 2020. od marincica13 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave