Jump to content

Spajanje kazni


Malimalo00

Preporučene objave

Lijep pozdrav, molio bih vaše mišljenje vezano za moj slučaj. Osuđen sam na 20 mjeseci zatvora, djelo je počinjeno 2013 godine, a osuđen sam pravomoćno 2019.  Od služio sam kaznu zatvora od ukupno 30 mjeseci pola zatvor pola uvjet koji sam sklopio na nagodbi, a za to djelo sam bio osuđen nakon počinjena ovog djela za koje sam sad osuđen,  mislim da prilikom ove presude je bilo navedeno da prilikom počinjena nisam bio osuđivan,  dali ja imam kakve šanse za spajanje kazni, poznanici pričaju da  mi može bitno pozvan uvjet  i sl. Staro nedjelo je iz domene org. Kriminala a novo iz opće sigurnosti. Hvala lijepo na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete pokušati ići sa zahtjevom za tzv. nepravu obnovu kaznenog postupka iz čl. 498. st. 1. t. 1. ZKP-a, iako nisam optimist po pitanju njena uspjeha. No, ne škodi probati, ne možete ništa izgubiti. Zahtjev podnosite prvostupanjskom sudu koji vas je osudio na strožu vrstu sankcije, a to bi bio ovaj posljednji sud (20 mjeseci bezuvjetnog zatvora).

Glede opoziva ove ranije djelomične uvjetne osude, valja napomenuti dvije stvari - 1. to je samo mogućnost koju sud ima i ovisi o njegovoj procjeni, i 2. postoji vrlo jasan rok unutar kojeg se to može napraviti (a to je maksimalno 2 godine od isteka roka provjeravanja, što bi prema vašem opisu slučaja ispalo da je već prošlo ili će uskoro proći).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija