Jump to content

Problematičan stanar


buga22

Preporučene objave

Pozdrav,
Predstavnik sam stanara u zgradi gdje živi osoba koja je psihički nestabilna, od potresa sabotira bilo kakav oblik početka obnove zgrade, a zadnje slučaj je bio kada je bojkotirala pregled dimnjačara te sada zbog tog jednog stanara ne možemo dobiti nalaz dimnjačara. Jednostavno se zatvorila u stan, ne odgovara na upite, mailove i govori da se ne želi razgovarati. Da dotična gospođa labilnog zdravlja govori u prilog kako je za potres optužila Srbe koji su se ukopavali na mađarsko-srpskoj granici, poslala 30tak mailova kako će komuniste i masone izbaciti iz zgrade, kako njome upravljaju antene i sateliti koji su spojeni na zvonik obližnje crkve. To je samo dio stvari kojima smo bili izloženi. Također na stubištu drži svoje smeće koje smeta drugim stanarima prilikom ulaza u stanove. Kome se obratiti za pomoć s obzirom na to da zbog nje trenutno svi stanari pate, a zgradi je potrebna hitna obnova prije jeseni. Unaprijed zahvaljujem na pomoći.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Očito se radi o bolesnoj osobi kojoj je potrebna liječnička pomoć. Ima li ta susjeda nekoga od članova uže ili šire obitelji? Ili netko tko joj dolazi pomagati oko nabave i slično, pa da takvoj osobi ukažete da je susjedi potrebna pomoć ili da od takve osobe pokušate saznati tko je nadležni doktor opće medicine za tu susjedu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija