Jump to content

Sudar osobnog automobila i motora


rusko

Preporučene objave

Poštovani molim vas za pomoć! Naime imala sam sudar sa motorom. Vozila sam glavnom prometnicom u mjestu prema dječjem vrtiću sa dvoje djece u autu. Skretala sam ljevo. Prije te radnje dala sam lijevi žmigavac gledala sam ima li ikoga i mogu li skrenut u sporednu ulicu kada sam se uvjerila da nema nikoga  započela sam radnju skretanja kad se u mene zaletava motor. Motorista je razbio sam čošak vjetrobrabskog stakla i sav prednji desni dio auta. Djeca a i ja smo pretrpjeli šok i svi smo uredu kao i motorista. Po zakonu sam kriva al užasno boli što njega nije bilo u početku mog skretanja u sporednu ulicu. S druge strane pitam se što bi bilo da je u tom trenutku neki pješak zagazio na pješački prijelaz. Čovijeka sam kontaktorala natuko se i kaže nije brzo vozio. Molim vas za bilo kakav savjet i pomoć, hvala

uređeno: od rusko
Ispravak krivo napisane riječi
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 23 sati , sivko je napisao:

Onda će doma poslat prekršajni nalog ili obavijest o podizanju optuženog prijedloga pa će se na PN napisat prigovor i tražit saslušanje kod suca ili u slučaju optuženog sve odmah ispričat sucu i tražit smanjenje kazne.

Znači definitivno slučaj ide na sud?ovo mi prvi put ovako pa neznam što me čeka i što da napravim 

 

prije 22 sati , G-man je napisao:

I vjerojatno će slijediti zahtjev za odštetu od strane motociklista iako će se moguće vrednovati i njegov udio u nesreći, jer pretpostavljam da nije vozio dozvoljenom brzinom (to će trebati utvrditi vještačenjem).

Znači policija to šalje na sud. U kojem periodu možemo krenut auto sređivat, i dal ima šanse da išta iz osiguranja mi izvućemo, teško jelda? Hvala 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, rusko je napisao:

U kojem periodu možemo krenut auto sređivat, i dal ima šanse da išta iz osiguranja mi izvućemo, teško jelda? Hvala 

Ukoliko motociklist također ne bude proglašen krivim za neko kršenje prometnog propisa (brzina), onda realno nemate nikakve šanse. Auto možete krenuti sređivati kad vam odgovara.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija