Jump to content

prolaz kroz crveno sa taxi vozilom


bozo tunja

Preporučene objave

Radi se o tome da sam dana 17,07 2020 sa taxi vozilom u dubravi  polu kružno  okrenuo u lijevo na semaforu jer sam  imao stranku za po kupit sa kontra strane te ni sam primjetio da je na semaforu crveno jer sam došao ispod semafora  a pri dolasku nije bilo crveno te sam u žurbi napravio radnju polu kružnog okretanja  nakon 100 m sam se zaustavio da pokupim stranku sa lijeve stara ne mi mi je došao policijski službenik i zatražio  dokumente sa objašnjenjem da sam napravio prekršaj prolaz kroz crveno nije mi bilo jasno ja se ne sjećam  ja mu vjerujem bio je korektan napisao mi je prekršajni nalog kazna  3000 kn zabran 1 mj. upravljanja B kat.Radio sam 43.god  u mirovini sam  te radim dodatno   to mi je prevelika kazna.

Dali da pišem prigovor policiji ili da čekam sudski postupak pa da se žalim      

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Napišite prigovor na prekršajni nalog. Pročitajte dolje uputu o pravnom lijeku. Prigovor ponosite nadležnoj PU i onda odlučuje sud. Napišite to što ste i ovdje - nekažnjavani, u mirovini, teške fin. prilike, rad iako ste u mirovini itd. Platit ćete zasigurno, ali je bitno da se makne zabrana da i dalje možete voditi taksi. Prema mojim iskustvima u ovavkvim slučajevima, suci zabranu miču. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija