Jump to content

Veca kolicina marihuane i duhana


masterl

Preporučene objave

Postovani, prije par dana sam uhvacen sa 1,5g marihuane, nakon toga mi je pretresen stan "na moje osobno trazenje" di su nadene jos 2 vrecice, jedna sa cca 95g i druga sa cca 240g marihuane i  16 paketa duhana po cca 500g. Nisu nadene nikakve vage i novci. Oduzet mi je i mobitel jer sam optuzen za dilanje. Na ispitivanju sam priznao da je sve moje ali nisam diler, sve je bilo za osobnu upotrebu sto ce naravno na sudu zvuciti smjesno jer se radi o vecim kolicinama. Kaznjen sam 2013 godine zbog male kolicine marihuane cca 0.25g. Sva droga je bila namjenja za osobnu upotrebu, godinama patim od depresije i nasao sam "olaksanje" u marihuani, kupovao bi vece kolicine jer je tako bilo puno jeftinije. Zanima me kakvu bi kaznu od prilike mogao dobiti. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako bude kaznene osude, vjerojatno uvjetnu, iako prijeti i bezuvjetna, s obzirom na materijalne dokaze, mislim da neće biti sporno dokazati namjeru neovlaštenog stavljanja u promet opojnih droga. Vi se možete braniti sa ovim navodima, u prilog vam ide što ste kazneno neosuđivani, a i sve ostalo potencijalno što uspijete dokazati. Svakako bi savjetovao odvjetnika. 

uređeno: od atomic95
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 23 sati , G-man je napisao:

Slažem se s Atomicom. Branitelj će svakako i uslijediti obzirom će se raditi o slučaju obvezne obrane.

Ova kazna iz 2013. je bila prekršajna ili kaznena? Imate li još kakvih kaznenih djela?

Kaznena, uhvacen sam u 11 mjesecu 2012, sudilo mi se 2013 kad je promjenjen zakon ali su mi sudili po starom zakonu. Nemam kaznenih djela osim tog. Kazna je bila novcana tako da bi kolko sam ja upucen trebala nastupiti rehabilitacija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija