corvuscro objavljeno: 20. srpanj 2020. Dijeli objavljeno: 20. srpanj 2020. Poštovani, kolegica treći puta redovno upisuje prvu godinu na studiju (promjenila je u međuvremenu fakultet) te joj je rečeno da više ne može raditi preko studentskog ugovora zbog10. , stavak 5 ("Posrednik ne može posredovati za studenta koji je dva puta promijenio studijski program i treći puta upisuje prvu godinu iste razine."). Zanima me da li na neki način (ugovor o djelu, ugovor na određeno) može povremeno raditi kao konobarica, a da ne izgubi studentska prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 22. srpanj 2020. Dijeli odgovoreno: 22. srpanj 2020. Na ovo pitanje ćete vjerojatno dobiti različite interpretacije. Vidite članak1 i članak2 (drugi članak u tekstu). Mogu ponuditi svoje viđenje (ali to je samo moje mišljenje) - ukoliko student više nema mogućnosti rada putem SC-a (putem tzv. studentskog ugovora) što bi bio vaš slučaj, smatram da ne postoji nikakva izričita zabrana u nijednom pozitivnom propisu RH, koja bi mu branila sklapanje "klasičnog" ugovora o radu. Tu, međutim, dolazimo do problema u distinkciji redovnih od izvanrednih studenata (obzirom na njihova prava i obveze), jer redovni studenti imaju obveze na studiju i jasno je da ne mogu sklopiti ugovor o radu koji bi ih ometao u urednom ispunjavanju studentskih obveza budući to dvoje kolidira (student će morati odlučiti što želi - studij ili rad). Drugi problem nalazi se u pravnom statusu zdravstvenog osiguranja, jer ukoliko sklopite radni odnos, utječete na postojeći status osiguranja koje imate po osnovi redovnog studiranja, a koliko je meni poznato (ali nije da mi je taj dio regulative suviše poznat) ne postoji mogućnost kombinacije tih statusa i tu bi zapravo bio glavni problem i prepreka redovnim studentima. No, to bi trebalo dodatno provjeriti sa HZZO-om (ili se moguće ovdje javi netko tko ima tih saznanja). Postoji tu i niz drugih prava koja zaposlenjem postaju problematična odnosno stavljaju redovne studente u privilegiran položaj u odnosu na druge "obične" radnike - subvencioniran prijevoz, prehrana, čak i stanovanje, pa postoji i mogućnost zlouporabe statusa redovnog studenta. S druge strane, izvanredni studenti opisanih problema nemaju (jer od prava svojstvenih redovnim studentima gotovo da ništa nemaju) i samim time ne bi trebali imati zapreke za sklapanjem "klasičnog" ugovora o radu ukoliko više nemaju mogućnost zaposlenja putem tzv. studentskog ugovora. Ugovor o djelu može biti problematičan, imajući na umu zakonsku presumpciju iz odredbe čl. 10. st. 2. Zakona o radu. Zaključno, vjerujem da niste nešto mnogo mudrija negoli prije postavljenog pitanja, no tematika je dosta specifična, neusklađeno regulirana i samim time izvodi više interpretacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.