Jump to content

Mjere czss


Zabrinutamama22

Preporučene objave

Postovani,u postupku smo sporazumnog razvoda,tocnije dijeli nas 30 dana od istog.Sve smo dogovorili u centru.bivsi suprug me je sustavno maltretirao preko poruka i drustvenih mreza te je prijavljen policiji i dokazi su prilozeni.medjutim drzavno odvjetnistvo je procijenilo da je nevin i da njegove prijetnje nisu ozbiljne te da nije opasan.Zbog ovisnosti o kocki,devijantnom ponasanju(alkohol +agresivne epizode)nemaru prema vlastitom djetetu,ne placanje alimentacije te izjavama da ce vlastito dijete radije staviti u dom nego da zivi s majkom "narkomankom i kurvom". Izmedju ostalog kao mladic je bio privodjen zbog ometanja javnog reda i mira te nasilja.Vrlo brzo nakon udaje saznajem da je lezao i na psihijatriji.Ja zapravo i nemam mrlje neke,nikad lezala na psihijatriji,nikad privodjena,imam stalan posao te dijete i ja zivimo sami u stanu moje majke.Dijete redovito ide u vrtic,cist,uredan,nahranjen,dijete je komuniktivno i bistro. Jedinu mrlju koju zapravo imam je ta da povremeno (1-2 puta u mjesecu)konzumiram kanabis.Nisam ovisnik,normalno funkcioniram i ispunjavam svoje radne i roditeljske obaveze svakodnevno.

Zanima me kako czss gleda na povremeno uzivanja kanabisa? Spremna sam suradjivati i napraviti sve kako bi dijete ostalo samnom.

Hvala Vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija