ASIJA objavljeno: 8. kolovoz 2020. Dijeli objavljeno: 8. kolovoz 2020. Poštovanje, imam jedno pitanje, prije dvije godine sam uvjetno kažnjen tj. izrečen mi je kazneni nalog s kaznom od 500 KM koju nisam obavezan platiti ako u roku provjere ne počinim novo k. djelo. Budući da ce ta kazna biti izbrisana, imam li se pravo zaposliti u ustanovu poput Županijskog suda, nece li provjeravati moju prošlost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 9. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2020. To ovisi kakvi su BiH zakoni vezani za rehabilitaciju,uvjete natječaja,o pravosuđu..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ASIJA odgovoreno: 9. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2020. Pa mozete li provjeriti. U natjecaju traze samo dokaz o ne vođenju krivičnog postupka, mislila sam nece li na svoju ruku istraživati prošlost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 10. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2020. Pa nije to provjera tv programa.Zakone treba proučiti a vi imate tamo trostruke zakone.Po zakonu o drž službenicima nema dodatne provjere. Borbena7 i G-man 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 10. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2020. Ako se traži nevođenje kaznenog postupka, onda bi trebalo biti OK. Ali, kako kaže Sivko, imate mali "ćušpajz" od regulative, pa treba to dodatno provjeriti, koji se točno propis odnosi na vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.