Jump to content

poduzetnik pocetnik startno savjetovanje


kruno79

Preporučene objave

trebao bih savjet gdje tražiti savjet za svoje poslovanje.

u lipnju sam registrirao jdoo.  u početku bih se bavio popravcima i održavanjem u kućanstvu i industriji. posao znam obaviti. o poslovanju ne znam ništa. odnosno, znam da ne smijem biti u prekršaju, "ft1p". već neko vrijeme pokušavam pronaći osobu ili društvo koje bi mi vodilo računovodstveni, porezni dio i savjetovanje u pravnim obvezama. uglavnom za racunovodstvo i porez problem ne bi trebao biti. problem je što ja ne znam kakav akt moram imati u firmi ili gdje se moram za što registrirati ili tražiti dozvolu. problem je što sam od različitih knjigovodstvenih društava dobio različita objašnjenja za isti upit koji nije u njihovoj domeni. i čini mi se da ću morati taj pravni dio tražiti mimo knjigovodstva. a objašnjenja poznanika kako su i oni sami sjedili i čitali zakone su mi ne prihvatljiva. ja želim da to obavi netko drugi, uputi me i da tu uslugu platim. jer isto tako netko drugi će meni platiti da mu ja postavim utičnicu na propisani način i propisano mjesto a ne da to ide sam proučavati pa meni reći kako da to napravim.

ja znam što želim raditi i trebam nekoga tko će prema mojoj situaciji reći  što napraviti, napisati, prijaviti, registrirati itd tj. "postaviti firmu".

možete li mi savjetovati što bi bilo najbolje učiniti, gdje tražiti pomoć? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kod nas poslovno savjetovanje obično nije isplativo poduzetnicima početnicima, no neki se odvjetnici bave njime (kao i neki računovođe), te Vas mogu posavjetovati kako određene segmente posla posložiti. No uvijek ćete Vi biti menadžer, odnosno onaj koji će donositi poslovne odluke i definirati svoje poslovanje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija