Jump to content

Porez i prirez iz plaće


Adrijana1

Preporučene objave

Pozdrav, 

Poslodavac me obvezao da prijavim boravište na području mjesta rada i dostavim potvrdu boravišta nadležne Policijske postaje. Samim time ja moram pronaći stan u kojem ću plaćati najamninu. Jedini smještaj koji mi odgovara sam pronašla u hotelu. Problem je što vlasnik hotela ne može prijaviti moje boravište na policijskoj postaji već samo preko Turističke zajednice. Da li će ista prijava biti dovoljan dokaz firmi o mom boravištu radi plaćanja poreza i prireza Gradu i dobivanja putnih troškova ili ne te što mi je činiti? 

Hvala 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 12 sati , Adrijana1 je napisao:

Jedini smještaj koji mi odgovara sam pronašla u hotelu. Problem je što vlasnik hotela ne može prijaviti moje boravište na policijskoj postaji već samo preko Turističke zajednice. 

Pošto neće bit plaćanje dan za dan nego neka manja dogovorena cijena (takav je običaj) napravite takav ugovor za xx mjeseci i moći će vas prijavit.Ako budete boravili u hotelu duže od 3 mjeseca vlasnik je san dužan prijaviti boravak policiji (čl.11 https://www.zakon.hr/z/557/Zakon-o-prebivalištu )

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija