Jump to content

prijaviti odvjetnika Hrvatskoj odvjetnickoj komori


alena1

Preporučene objave

Postovani,
opunomocili smo s punim povjerenjem odvjetnika za ostavinsku raspravu zbog sumnjive oporuke psihicki bolesnog pok strica. Unatoč visekratnim upitima nije nas  obavijestio da je od Suda dobio 2019.g. Rješ o upućivanju u parnicu. Rok za pokretanje parnice je prosao. Cak ni nakon otkaza punomoci u kojoj smo naveli da nam dostavi svu postojecu dokumentaciju nije nam NISTA poslao. Ocito nisam trebala naivno vjerovati da ce nas zastupati profesionalno. Savjetovala sam se sa lijecnicom koja ga je pratila u liječenju u bolnici i na osnovu opsirne medicinske dokumentacije je rekla da imamo sanse na sudu vjestacenjem dokazati da pok stric nije bio sposoban za rasudjivanje.

Kako mogu otprilike znati koji postotak od njegovog osiguranja mogu ocekivati ako dokazemo da smo zbog njegovog nemara propustili rok za parnicu ?  Vrijednost spornog zemljista je oko 100.000,00 kn.  Da li imate kakav savjet u svezi prijave jer nisam strucna osoba .
Hvala unaprijed.

Cijenim svaki savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija