Jump to content

Isplata osiguranja, prijelom ruke


pukalez

Preporučene objave

Postovanje,

nisam siguran nalazi li se ova tema u pravom podforumu ali imam nekoliko pitanja u vezi isplate odstete osiguravajuceg drustva zbog prijeloma ruke. Ukratko, mama je pred godinu i pol dana pala na ledu i slomila ruku na vise mjesta, u laktu te u rucnom zglobu. Nakon dugotrajnog oporavka i fizikalne terapije ima dosta smanjen raspon pokreta u toj ruci, i u ramenu i u laktu i u zglobu te je misljenje ortopeda da zbog tih ozljeda i smanjene mogucnosti pokreta ima trajni invaliditet od minimalno 10%, a vjerojatno i vise. Ruka ju i dalje boli, i dalje joj cesto otice ali ortoped kaze da nema pomoci, te da se operacijom ne bi nista promijenilo. Desnjakinja je i slomila je desnu ruku pa joj to dosta otezava zivot. U osiguravajucem drustvu su joj prvo odbili zahtjev za odstetom, zatim smo pisali prigovore u dva navrata, nakon prvog prigovora su priznali invaliditet od 5% a nakon drugog prigovora su tome nadodali jos 2% sto ukupno cini invaliditet od 7%, i uz to je ponudjena odsteta od otprilike 3000 kuna.

Ono sto me zanima je ima li se smisla opet dalje zaliti, traziti priznavanje veceg postotka invaliditeta i vecu odstetu, posto je misljenje specijalista i ortopeda da na to ima pravo zbog svojih ozljeda i posljedica tih ozljeda. Kakva je vasa praksa u takvim slucajevima i situacijama, imate li neke savjete za pisanje zalbe.. svaka informacija je dobrodosla, unaprijed vam hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija