Luna33 objavljeno: 16. kolovoz 2020. Dijeli objavljeno: 16. kolovoz 2020. (uređeno) Prvo moja isprika,ako sam iz ne znanja pitanje postavila na krivom mjestu. Naime,sa susjedom na parceli imam zid koji nas dijeli i koji smo podignuli u dogovoru u visini od nekih 50cm,na isti smo na sredini postavili žičanu ogradu.To je stalo neko vrijeme i susjed je na svoj strani zida podigao zid bez da me o istom obavijestio.Kako je moja kuća na parceli iznad te na kojoj je zid ,taj zid koji je podignut viri pred mojom kućom nekih 20 cm možda i više ,okomito,iznad mog zida koji je oduvijek tu,a koji postavljen vodoravno. Dali je ovo zakonski dozvoljeno,hvala?! Na fotografiji je donji zid manji,zajedno napravljen ,a veliki gornji zid podignut bez dogovora na starom zidu. uređeno: 16. kolovoz 2020. od Luna33 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 17. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 17. kolovoz 2020. Po mom mišljenju, susjed na svome može graditi što hoće, ako je to u skladu s prostornim planovima i kako time ne ometa Vaša susjedska prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Luna33 odgovoreno: 17. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 17. kolovoz 2020. (uređeno) Hvala,a što to znači prostorni plan?Dali treba imati nekakvu dozvolu,plan neke gradnje i sl.Odjednom je to niklo na posjedu,npr.meni je to prema zapadu u potpunosti zaklonilo pogled. uređeno: 17. kolovoz 2020. od Luna33 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 17. kolovoz 2020. Dijeli odgovoreno: 17. kolovoz 2020. , Luna33 je napisao: Dali je ovo zakonski dozvoljeno Koliko se može uočiti da se radi o ogradnom zidu za čiju gradnju bez građevinske dozvole visina ne bi smjela prelaziti 1,6 m. Zelovo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Luna33 odgovoreno: 19. kolovoz 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2020. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.