Jump to content

vracanje vozacke


ivan04

Preporučene objave

pozdrav.imam epilepsiju i ostao sam bez vozacke na godinu dana ako u meduvremenu nemam napada.godinu dana je proslo u 8. mj i krenem napraviti ljecnicki i tu pocinju problemi.pregled mogu napraviti ali mup mi nece izdati vozacku jer po njihovom treba proci godinu dana od pregleda.znaci ne vrijedi mi potvrda neurologa da vozacku mogu podignuti,ne vrijedi sta pise u zakonu da moram biti bez napada godinu dana,sta jesam,i najveci apsurd ne vrijedi mi sta sam ja radio pregled u 9 mj i za to imam racun a ne po njihovom u 11 mj.vrijedi neki izmisljeni zakon mupa da ja nemogu vozacku dobiti do 11 mj.znaci ispada skoro godinu i po bez vozacke a ne godinu.eto neki savjet dali da uzimam odvjetnika sta da radim,kome da se zalim?hvala i ispricavam se ako sam pisao ovo na pogresnom mjestu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 1 minutu, sivko je napisao:

Imaš li ti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti?

Jel prošla 1 god od uzimanja vozačke (rješenja) i obavljenog izvanrednog pregleda.

imam od neurologa uvjerenje da nema prepreke za vracanje vozacke.od svoje doktorice uputnicu za izvanredni,od napada je prosla godina dana kako pise u zakonu.a od pregleda i uzimanja vozacke mi je 23.9. godinu dana.al opet tvrde da necu do 11.mj dobiti vozacku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija