ivan04 objavljeno: 20. kolovoz 2020. objavljeno: 20. kolovoz 2020. pozdrav.imam epilepsiju i ostao sam bez vozacke na godinu dana ako u meduvremenu nemam napada.godinu dana je proslo u 8. mj i krenem napraviti ljecnicki i tu pocinju problemi.pregled mogu napraviti ali mup mi nece izdati vozacku jer po njihovom treba proci godinu dana od pregleda.znaci ne vrijedi mi potvrda neurologa da vozacku mogu podignuti,ne vrijedi sta pise u zakonu da moram biti bez napada godinu dana,sta jesam,i najveci apsurd ne vrijedi mi sta sam ja radio pregled u 9 mj i za to imam racun a ne po njihovom u 11 mj.vrijedi neki izmisljeni zakon mupa da ja nemogu vozacku dobiti do 11 mj.znaci ispada skoro godinu i po bez vozacke a ne godinu.eto neki savjet dali da uzimam odvjetnika sta da radim,kome da se zalim?hvala i ispricavam se ako sam pisao ovo na pogresnom mjestu. Citiraj
sivko odgovoreno: 20. kolovoz 2020. odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Nakon godine dana od uzimanja vozačke može se ići na izvanredni liječnički pregled.I jedino to uvjerenje vrijedi. Citiraj
ivan04 odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Autor odgovoreno: 20. kolovoz 2020. znaci to je 8 mj.i oni je ne zele dati do kraja 11 mj.kome se zaliti? Citiraj
sivko odgovoreno: 20. kolovoz 2020. odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Imaš li ti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti? Jel prošla 1 god od uzimanja vozačke (rješenja) i obavljenog izvanrednog pregleda. Citiraj
ivan04 odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Autor odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Prije 1 minutu, sivko je napisao: Imaš li ti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti? Jel prošla 1 god od uzimanja vozačke (rješenja) i obavljenog izvanrednog pregleda. imam od neurologa uvjerenje da nema prepreke za vracanje vozacke.od svoje doktorice uputnicu za izvanredni,od napada je prosla godina dana kako pise u zakonu.a od pregleda i uzimanja vozacke mi je 23.9. godinu dana.al opet tvrde da necu do 11.mj dobiti vozacku. Citiraj
ivan04 odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Autor odgovoreno: 20. kolovoz 2020. tnaci neznam dal da sada radim ljecnicki.kad mi u mupu nece priznati Citiraj
sivko odgovoreno: 20. kolovoz 2020. odgovoreno: 20. kolovoz 2020. Prije 23.9 ne moraš nigdje ići. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.