Jump to content

Lažna oporuka


MALIORAO1

Preporučene objave

Poštovani. 

 

Supruga mi ovih dana prisustvuje ostavinskoj raspravi o podjeli imovine njenong pokojnog strica i strine.Osnovano sumnjamo da su njena rodbina protupravno uzurpirali nekretnine pokojnika, uživali tu istu imovinu, na prijevaru došli do te imovine( lažnim potpisom, mogućim lažnim datumom smrti pokojnika). Sutkinja je pokrenula ponovno postupak nasljedstvo diljenika. Isto tako sumnjamo da jedan od diljenika nije biološki nasljednik pokojnih. Kakav je postupak u ovom slučaj, da li da pričekamo da se sve mirno provede kraju ostavinske rasprava, pa da krenemo s kaznenom prijavom, ili paralelno  s ostavinskom raspravom? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , MALIORAO1 je napisao:

Osnovano sumnjamo da su njena rodbina protupravno uzurpirali nekretnine pokojnika, uživali tu istu imovinu. 

Ako se radi o nasljednicima umrlih onda se ne može prićati o protupravnom korištenju imovine, neovisno o činjenici da traje ostavinski postupak. 

 

prije 2 sati , MALIORAO1 je napisao:

na prijevaru došli do te imovine( lažnim potpisom,

Na koji način je učinjena prijevara, na što je to stavljen lažni potpis, čiji potpis? 

 

prije 2 sati , MALIORAO1 je napisao:

Kakav je postupak u ovom slučaj, da li da pričekamo da se sve mirno provede kraju ostavinske rasprava

Nejasno je o čemu se točno radi da bi vam se moglo što više napisati. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani. 

Hvala na odgovoru. 

Osnovano sumnjamo da je smrt preminule zatajena, da je lažnim potpisom pripisan  stan jednom od sadašnjih nasljednika na raspravi, na dalje na prijevaru je obiteljska kuća pripisana osobi, koja je lažnim prikazom stanja došla do kredita, te istim novcem kupila auto, na sebe kuću pripisala. Isto tako lažiran je potpis preminule kojom daje sve jednoj osobi, čiji potpis također upitan, jer ta osoba je bila neuračunljiva, nesvjesna svojih postupak u bolnici. Na dalje  sumnjamo da  jedna od nasljednika nije biološki nasljednik preminule. Kakav je postupak oko podizanja kaznene prije, da li ide prije, paralelno s ostavinskom raspravom, ili nakon ostavinske rasprave, te koji je postupak kod utvrđivanja DNA? 

 

Hvala. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, MALIORAO1 je napisao:

Osnovano sumnjamo da je smrt preminule zatajena

Kako mislite zatajena smrt, jer po citiranom proizilazi da je neko skrivao umrlu osobu. 

 

, MALIORAO1 je napisao:

lažnim potpisom pripisan  stan jednom od sadašnjih nasljednika na raspravi, na dalje na prijevaru je obiteljska kuća pripisana osobi, koja je lažnim prikazom stanja došla do kredita, te istim novcem kupila auto, na sebe kuću pripisala. Isto tako lažiran je potpis preminule kojom daje sve jednoj osobi, čiji potpis također upitan, jer ta osoba je bila neuračunljiva, nesvjesna svojih postupak u bolnici. Na dalje  sumnjamo da  jedna od nasljednika nije biološki nasljednik preminule

Citirane činjenice istaknite u ostavinskom postupku, što će rezultirati prekidom postupka i upućivanjem u parnicu (tužba).

 

, MALIORAO1 je napisao:

Kakav je postupak oko podizanja kaznene prije, da li ide prije, paralelno s ostavinskom raspravom, ili nakon ostavinske rasprave

Ako sumnjate na kazneno djelo, prijavite policiji ili državnom odvjetništvu, no ostavinski postupak neće zastati zbog činjenice podnošenja kaznene prijave pa vam je moj savjet da veću pozornost usmjerite na sam ostavinski postupak. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija