gianna 0 Objavljeno u rujan 1, 2020 Podijeli Objavljeno u rujan 1, 2020 Cijeli zivot me vredja, ponižava, u posjedu sam i nasih prepiski u kojima se to vidi, zelim je iskljuciti iz nasljedja oporukom jer ugovor o doživotnom uzdržavanju koji bi napravila s muzem koji nije njen otac kod javnog bilježnika, košta dosta, dakle da li je moguce, to uciniti putem oporuke, jako sam tuzna zbog ovog ali primorana Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno rujan 1, 2020 Podijeli objavljeno rujan 1, 2020 U tom slučaju sklopite ugovor o doživotnom uzdržavanju. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
čudo 107 objavljeno rujan 1, 2020 Podijeli objavljeno rujan 1, 2020 prije 3 sati , gianna je napisao: jer ugovor o doživotnom uzdržavanju koji bi napravila s muzem koji nije njen otac kod javnog bilježnika, košta dosta Onda ga ovjerite kod nadležnog suda, malo će te više čekati na samu ovjeru, ali trebalo bi bit puno jeftinije. Matrix je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno rujan 1, 2020 Autor Podijeli objavljeno rujan 1, 2020 prije 1 sat, čudo je napisao: Onda ga ovjerite kod nadležnog suda, malo će te više čekati na samu ovjeru, ali trebalo bi bit puno jeftinije. Postoji li nekakav formular, spranca za napisat to sam ili se moram ipak odvjetniku obratit? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1898 objavljeno rujan 1, 2020 Podijeli objavljeno rujan 1, 2020 Da, evo link, pa pogledajte. Matrix je reagirao na to 1 Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gianna 0 objavljeno rujan 1, 2020 Autor Podijeli objavljeno rujan 1, 2020 Hvala Vam lijepa Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.