Nalyyounis 0 Objavljeno u rujan 4, 2020 Podijeli Objavljeno u rujan 4, 2020 Pozdrav! Platila sam 900 kn odvjetnici da mi vidi što je sa stanom koji sam naslijedila u Hr. Ona mi je samo javila da imam ovrhu za odvjetnika ali ja vidim na vlasničkom listu dvije ovrhe i ne znam ništa o njima. Kako da iz inozemstva saznam iznos i ovrhovoditelja?? Pokušala sam na e- predmetu ali nisam ništa dobila. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1843 objavljeno rujan 4, 2020 Podijeli objavljeno rujan 4, 2020 Možete osobno pristupiti i napraviti uvid u spis ili dati punomoć odvjetniku da to napravi za Vas. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Nalyyounis 0 objavljeno rujan 4, 2020 Autor Podijeli objavljeno rujan 4, 2020 (uređeno) prije 3 sati , Borbena7 je napisao: Možete osobno pristupiti i napraviti uvid u spis ili dati punomoć odvjetniku da to napravi za Vas. Pa to sam i napravila. Platila sam odvjetnici 900 kn i dala punomoć da mi provjeri stanje stana koji sam nasljedila sa sestrom. Ona je izgleda samo nazvala odvjetnika moje sestre koji jij je rekao njegovo potraživanje i ovrhu. To mi je i rekla. Nista vise ...a ja na vlasnickom vidim zabiljezbu dvije. Ako prijateljici dam punomoc, kakva ona treba biti? Ja sam u Njemačkoj. Uređeno rujan 4, 2020 od Nalyyounis Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1843 objavljeno rujan 4, 2020 Podijeli objavljeno rujan 4, 2020 Niste to mogli napraviti, jer niste znali poslovne brojeve ovrha pod kojima bi opunomoćili odvjetnicu da napravi umjesto Vas uvid u spis. Prijateljica je odvjetnica, pravnica ili? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Nalyyounis 0 objavljeno rujan 4, 2020 Autor Podijeli objavljeno rujan 4, 2020 Ne ...nije odvjetnica. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Borbena7 1843 objavljeno rujan 4, 2020 Podijeli objavljeno rujan 4, 2020 prije 6 sati , Nalyyounis je napisao: Ako prijateljici dam punomoc, kakva ona treba biti? Ovjerena punomoć u kojoj piše da je opunomoćujete da napravi uvid na određenom sudu u spisu točno određenog poslovnog broja. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.