Jump to content

Slikanje auta od strane neovlaštene osobe


Loop

Preporučene objave

Poštovani,

Danas sam u vožnji dobila telefonski poziv na koji sam se morala javiti. Kako nebi razgovarala i vozila, stala sam /popela se na rizol ispred pješačkog prijelaza ( nisam vidjela da je baš na samom pješačkom prijelazu). Sjedila sam autu oko pola minute i vidim čovjeka kako mi fotografira tablice ( s prednje i stražnje strane). Ja izađem van i pitam ga šta radi a on meni gdje ste to parkirali i objasniti ćete sudcu za prekršaje. Ove slike sad idu na policiju. Ja ga pitam tko je on i što je i odakle mu pravo da mi auto tako slika - nije se htio predstaviti no nije nikakva službena osoba jer vidim da je pokupio dijete iz škole ( bio je u civilu i u privatnom autu).

S obzirom da u 24 godine vozačkog staža ikad nisam imala neki prekršaj i nemam nikakvih iskustava sa istim, molim Vas informaciju smije li me netko tako slikati i poslati slike na policiju te kakvu proceduru mogu sad očekivati?

 

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija