Jump to content

Dugovanje banci,a nalazim se u inozemstvu


Kundre

Preporučene objave

Pozdrav.Zanima me je li neko zna kakav je postupak u sledecem slucaju.Zivim u inozmestvu,nisam HR drzavljanin,imao sam boravak u hrv jer sam radio 3 godine.Dosao mi je racun u sud u Bosni gdje zivim dug koji imam ostano u banci neki mali minus+kamete na to,da moram podmirit u roku od 8 dana.medjutim proslo je tih 8 dana nisam uplatio,i jel neko zna kakav je daljni postupak po tom pitanju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne,ne.Dug je nastao u Hrv.Medjutim ja sam se poslije vratio u Bosnu zivit i doslo mi je pismo da se javim u sud u bosni.Otisao sam podigao pismo koje mi doslo iz Splita od Pbz banke.znaci poslali su mi pismo (tj taj dug) postom u sud u Bosni,i sud proslijedio meni.Dug je nastao u hrv medjutim ne boravim vise tamo istekla mi boravisna dozvala sad samo turisticki prodjem kroz Hr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pise koliko dugujem banci,sudski trosak,ziro racun,dokazi odnosno kopija papira koje sam potpiso kad sam otvarao racun u banci,i da imam roka 8 dana da podmirim dug da nebo snosio dodatne troskove.Tih 8 dana je proslo nisam uplatio a u inozemstvu sam i zvao sam banku bio,covjek mi je rekao kao da se moze to i na rate jer je sad vanredna situacija zbog korone,i da odem u banku da pitam.Nista konkretno nije rekao.A nisam u mogucnosti otici u Hr i pitati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija