Jump to content

(ne)dozvoljeno snimanje


Maki2411

Preporučene objave

Biste li situaciju u kojoj susjed snima djecu ispred zgrade u kojoj živi dok vrište i iživljavaju se na zajedničkom vlasništvu kako bi prikupio dokaze za prijavu i postupak (jer od razgovora s roditeljima nije bilo koristi) okvalificirali kao nedozvoljeno snimanje u kom smislu bi isti bio kazneno odgovoran? Budući da se praksa po pitanju snimanja promijenila unazad nekoliko godina, ali nisam siguran koliko u odnosu na djecu, molio bih odgovor. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li ja smijem na mom facebook objavit audio snimku sudskog procesa koji se vodi protiv mene, ako imam dozvolu za  snimanja tog  procesa ili i za  objavu moram ishodit dozvolu ili samom činjenicom  da su sudski procesi javna stvar imam pravo upoznati javnost sa javnim procesom koji  sud vodi. napominjem da sam član stranke koja se bori protiv korupcije u državnoj upravi (a koja to stranka nije) i gdje je granica između političkog djelovanja i nepravedne kazne koju takvim postupkom sprečavam kako sebi taako i cijeloj javnosti.

hvala još jednom na odgovoru na ovo pitanje.!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija