Jump to content

Ovrhe


IvanaM23

Preporučene objave

, IvaIva23 je napisao:

Kako da se Croatia osiguranje makne iz očevidnika. S obzirom da pozivi i razgovori sa službenicima nisu donijeli rezultate i ovrha još stoji a dug je plaćen 11.9.

Isto pitanje vrijedi i za Vas tj. na koji način je prisilna naplata došla Fini na provedbu, izravno od ovrhovoditelja ili posredovanjem suda koji je rješenje o ovrsi dostavio Fini?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, IvanaM23 je napisao:

Kontaktirali smo ovrhovoditelja tj Croatia Osiguranje koji su poslali kako nemamo više dugovanja i kako je zahtjev za povlačenje poslan na Finu međutim dug na Fini još stoji. 🤔

Pa naravno da stoji kada je Fina provodila ovrhu na temelju odluke suda. Bez pravomoćne sudske odluke o obustavi postupka dug će i dalje stajati na Fini. Zahtjev za povlačenje ovrhovoditelj treba poslati sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Smije li banka uvjetovati isplatu kredita stanjem očevidnika svih osnova za plaćanje bez specifikacija naplate. Na tom očevidniku su naime ovrhe koje su maknute iz redoslijeda za naplatu zbog nemogućnosti naplate nakon 3 godine. Bez obzira na to i te ovrhe smo platili jer je banka inzistirala ali one stoje još u navedenom očevidniku. Kredit plaćamo a novce ne dobivamo. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija