Jump to content

Internetska stranica www.xy.com vodi do stranica porezne uprave?

Robocop9000
 Dijeli

Preporučene objave

Poštovanje, 

Ne znam pod koju bi temu ovo stavio pa stavljam tu u nadi da će netko od moderatora prebaciti gdje se treba nalaziti. 

Dakle, danas dobim u e-mail obavijest o euro lotto od 130 miljuna eura i poveznicu da odigram na stranici www.xy.com. Kliknem na link i odfura me na stranicu od porezne uprave. Probam google pa preko službenog linka, ista stvar. Nikakvo objašnjenje, apsolutno ništa o tome zašto sam tu preusmjeren. Jel zna netko o čem se tu radi? Kak to da se promet na stranicu preusmjerava na poreznu upravu? Gugl daje odgovor da je stranica legitimna dok na redditu pak piše da je nekim ljudima skinuto više novaca nego što su stavili na oklade, npr uložili su 10 dolara, a kad su se logirali sljedeći dan stranica je potrošila već sto dolara. Dobili su e-mailove od nekakvog bota i nikakvu drugu korespondenciju, a vlasnici stranica su ugl u zemljama gdje ih se ne može kriminalno goniti. Pretpostavljam ako je stranica zabranjena u RH, da ima ljudi koji su se na ovom 'opekli' i da postoje već nekakve tužbe ili se ništa ne poduzima? Nikakvih vijesti nema u novinama o ovom slučaju. Jako čudno sve zajedno.  

uređeno: od Spitfire
Dijeli na drugim stranicama

• Spitfire je promijenio naziv u Internetska stranica www.xy.com vodi do stranica porezne uprave?

Nije nimalo čudno zapravo. To su ilegalne stranice za klađenje koje su predstavljale nelojalnu konkurenciju domaćim priređivačima igara pa su zbog toga zabranjene na području RH te vas zbog toga vodi na stranicu Porezne (čitav sustav je tako namješten jer postoji crna lista tih stranica koje porezna preusmjeri na svoju stranicu kad neko pokuša pristupiti tome)

prije 5 sati , Robocop9000 je napisao:

Nikakvih vijesti nema u novinama o ovom slučaju

takvih slučajeva ima masu ali niko ne vidi više potrebu pisati o njima. dodatno svi znaju da je to zabranjeno tako da onaj koji se ogluši na to i preko vpn-a pristupi toj stranici si je zapravo sam kriv pa novinari i ne vide razloga da pišu o tome jer je država napravila pravne korake da zaštiti potrošača

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Napravi novi...

Važna informacija