hajduk1962 objavljeno: 24. rujan 2020. Dijeli objavljeno: 24. rujan 2020. Otišao sam u invalidsku mirovinu iz gardijske postrojbe 2005.Mirovina mi je određena po dužnosti satnika koju sam obnašao,i tako je isplaćivana sve do negdje 2005 kada mi je obračunata po činu poručnika koji sam imao. Da li sam uskraćen za visinu mirovine jer mi je obračunata po za mene nepovoljnijim uvjetima. Što mogu učiniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hajduk1962 odgovoreno: 27. rujan 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2020. Ispravka otišao sam u mirovinu 1995. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prof odgovoreno: 27. rujan 2020. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2020. , hajduk1962 je napisao: Otišao sam u invalidsku mirovinu iz gardijske postrojbe 2005.Mirovina mi je određena po dužnosti satnika koju sam obnašao,i tako je isplaćivana sve do negdje 2005 kada mi je obračunata po činu poručnika koji sam imao. Da li sam uskraćen za visinu mirovine jer mi je obračunata po za mene nepovoljnijim uvjetima. Što mogu učiniti. Poštovani hajduk1962, Nisam pravnik ali mislim da je za Vas izgubljena mirovina satnika jer ste propustili pravovremene rokove žalbe u 2005.g. kad Vam je došlo do promjene iznosa mirovine. Skywalker007 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.