Jump to content

Izvanredni lijecnicki pregled za vozacku dozvolu


Kitchenboy

Preporučene objave

Pozdrav. Imam veliki problem,upucen sam od strane svoje lijecnice obiteljske medicine na izvaredni lijecnicki pregled za vozacku dozvolu radi,po njenom,promjene u psihickom i fizickom stanju. Dobio sam od nje potvrdu o dijagnozama,sve neke brojke i slova,lijecim se na psihijatriji i koristim terapiju koju mi je psihijatar propisao. Navedena je dijagnoza alkoholizam,iako nikada nisam vozio pijan niti sam pravio probleme. To je sve bilo parcijalno i svaki put bi zavrsio u bolnici. Isto tako vozim auto normalno zadnje tri godine i nisam napravio nikakav prekrsaj. Na medicini rada sam sve obavio bez problema i psihotestove odlicno ali kada sam dosao kod neke nadobudne psihijatrice nije mi dala da dodjem do rijeci nego je na osnovu terapije i sifri dijagnoza oduzela vozacku na godinu dana i uz to mi rekla da svakako samo za "alkoholizam" trebam godinu apstinencije i u roku godine rijesiti se lijekova. Za dva dana moram predati uvjerenje o privremenoj nesposobnosti za voznju u MUP. Zanima me da li se to moze pobiti jer pise na upravnom postupku da nemam pravo zalbe. Imam malodobnu djecu i negdje u Narodnim novinama pise da mi ne moze uzeti dozvolu tek tako. Moguca je samo tuzba ali kome i kako?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na zaključak MUP-a kojim ste pozvani na liječnički pregled se možete žaliti.

Ukoliko niste zadovoljni ishodom liječničkog pregleda (a niste), u roku od 15 dana od primitka uvjerenja kojim ste ocijenjeni nesposobnim imate pravo podnijeti Zahtjev za utvrđivanje zdravstvene sposobnosti Drugostupanjskom zdravstvenom povjerenstvu.

Drugostupanjsko povjerenstvo je u Domu zdravlja MUP-a RH, njima se morate obratiti. Pazite na protek roka.

https://dzmup.hr/drugostupanjsko-povjerenstvo/

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija