Jump to content

Dozvola za izgradnje/montazu stepenica s prizemnog balkona do tla


zzivanazzu

Preporučene objave

Pozdrav, u zgradi je 6 suvlasnika, visoko prizemlje i prvi kat. Vlasnik 1 od 3 stana u visokom prizemlju zeli sagraditi ili staviti montazne stepenice koje bi isle s njegova balkona do tla okucnice (na tlo dijela okucnice koje ce kroz par mjeseci mjeseci biti njegovo, kada elaborat etaziranje zgrade i okucnice prodje sve institucije i potpise).

1. Treba li taj suvlasnik suglasnost ostalih suvlasnika za to izvesti dok je okucnica jos zajednicka(visina stepenica bi bila 180cm, nagib ne znam, al balkon mu je visok 180cm od zemlje)? Imajmo u obzir da je to drito ispid njegovog balkona, ne zadire pod tudje balkone.

2. Treba li taj suvlasnik suglasnost ostalih ako ide u to nakon sto se provede i usvoji te upise u katastar/sud/gruntovnicu novo suvlasnicko stanje i udjeli u kojemu ce taj komad zemlhe biti njegovo vlasnistvo/pripadak stana?

Ja sam predstavnik stanara, Upravitelj mi daje poluinformacije a jedna susjeda se inati bezveze tome jer nikom drugom ne bi smetalo pa pitam ovdje da znam rec ljudima. Hvala puno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija