Jump to content

Banka uplatila više novaca


HSUCIC

Preporučene objave

Poštovanje,

naime u problemu sam sa određenom bankom.Tijekom dva mjeseca primao sam i slao dosta novaca na jedan strani portal i bilo je puno transakcija.

Novac je iskljucivo uplacen i isplacen na kunski ziro racun.Nakon mjesec i pol dana poceo sam viđati minus na tom računu,na njemu inače nemogu u minus.

Nakon kontakta banke kažu mi da je njihovom greškom kroz jedan mjesec meni svaka uplata na taj račun bila poduplana,tj. sjela dva puta.

I sada su počeli bilo kakvu uplatu vidljivu na taj račun uzimati taj novac.Ja sam ih nazvao i rekli su mi cifru koja ledi krv u zilama i ja ne vjerujem da mi je ikada sjelo nešto više nego što je trebalo.

Imaju li oni to pravo?Meni taj portal kaže kako oni sve novce koje su isplatili i jesu isplatili i s njihove strane nema nikakve preplate.

Znači da je banka meni uplacivala uvijek duplo.Što da ja radim sada sa ogromnim dugom za koji nisam znao,i nebi da nisam pratio stanje na racunu da odjednom ide u minus koji ne moze postojati na tom racunu.

Ima li tu osnove za kakvu tužbu?

 

Hvala na svakom savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za to što su vam naknadno skidali s računa tražite povrat sredstava od svoje banke, onda oni udare chargeback toj banci koja je previše uplatila, a to je njihova greška. Nakon sto vam odobre ta sredstva na par dana po osnovi reklamacije dok se ne izvrsi uvid u sto se dogodilo mozete brzo ugasiti taj racun i tako zadrzati novac. To bi ja osobno napravio, ali nisam siguran razumijem li potpuno vasu situaciju i koja banka vam je previse uplatila

uređeno: od LooseSkrew
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija