Tajana Taja objavljeno: 1. listopad 2020. Dijeli objavljeno: 1. listopad 2020. (uređeno) Poštovani, upoznata sam sa informacijom da potvrde o nekažnjavanju vrijede 6 mjeseci. Mene zanima sljedeće, da li firma koja izdaje natječaj, u ovom slučaju predškolska ustanova - vrtic, može staviti u natječaj na "svoju ruku" da potvrda nesmije biti starija od mjesec dana s obzirom da to inače nije praksa, u svakom natječaju koji sam dosad se prijavila pisalo je da nesmije biti stariji od 6 mjeseci ? Unaprijed hvala na odgovoru uređeno: 1. listopad 2020. od Tajana Taja Nadopuna rečenice Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2020. .Uvjete natječaja kao i "starost" uvjerenja donosi upravno vijeće vrtića tako da oni odlučuju koliko uvjerenje može bit "staro" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tajana Taja odgovoreno: 2. listopad 2020. Autor Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2020. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.