Jump to content

Upis vlašništva sudska presuda


kresimir51

Preporučene objave

Plizz savjet ....

Imam OVRŠNU I PRAVOMOĆNU presudu ri-.......2017 ,u kojoj stoji .....RAZVRGAVA SE SUVLASNIĆKA ZAJEDNICA NA NEKRETNINI s time da K... pripada S 1 , te O .....pripada S 2 .... dijela nekretnine ,na S1 imaoc prava plouživanja zadržava svoje pravo te nema pravo prigovora , ZK referent nas knjiži po presudi ri-......2017 i trenutno smo uknjiženi kao vlasnici ,s time da je imaoc prava plodouživanja je u nepoštenom posjedu i izjavio je prigovor ... na koji nema pravo ,tako stoji u presudi 

Paralelno morao sam voditi parnicu za povrat te uvođenje u posjed 8/24 dijela, iste nekretnine ,P-.......2016 i tu sam parnicu dobio i imam PRESUDU za troškove  ,te povrat i uvođenje u posjed .

OVRHA se provodi za 10 dana , ali po ovoj drugoj presudi P-......2016 ,znači uvodi me se u posjed 8/24 dijela nekretnine ,a to više ne postoji jer smo upisani kao vlasnici u posebne dijelove nekretnine prvom presudom.

Slučajna ili namjerna greška suca , da uložim prigovor i da se ne provede ovrha , inače obadvije parnice traju već oko 7 godina 

....Muke po Mateju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija