Jump to content

Prodavanje virtualnog članstva


zemljanin

Preporučene objave

Nekako imam osjećaj da je to ok i dozvoljeno, no želim pitati. Želim napraviti virtualnu političku stranku, ta stranka ne bi imala nikakvih doticaja u realnom svijetu niti bi operirala u realnom svijetu. Što mi je na umu je napraviti web stranicu s virtualnom zemljom gdje se ljudi mogu registrirati tj. učlaniti u virtualnu stranku uz plaćanje.

Je li to nešto što se smije napraviti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Politička stranka u Republici Hrvatskoj može se osnovati samo na način opisan ovdje. Sve ostalo, što nije osnovano i upisano u registar političkih stranaka na opisani način, može biti inicijativa građana, lobistički pokret, neformalna udruga, grupa na društvenoj mreži, ali nije politička stranka, pa čak i ako se tako zove. Problematično je prikupljanje članarina, jer to predstavlja ostvarivanje prihoda, pa će ta virtualna politička stranka brzo na sebe svrnuti pozornost porezne uprave.

Međutim, ako vi želite napraviti virtualnu društvenu igru, koja bi se zasnivala na nekoj virtualnoj zemlji i političkim previranjima u toj virtualnoj zemlji, pretpostavljam da to možete, kao bilo koji drugi online multiplayer.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija