Jump to content

Regresna potraživanja HOK osiguranje


RS 2000

Preporučene objave

Pozdrav, HOK osiguranje me regresno potražuje iznos od cca 80tkn. Plan je bio dignut nekakav kredit i to sve zatvorit u komadu. Zvao sam ih da vidim dali se može uplatit samo glavnica, a da se oproste kamate, na što su mi oni rekli da mogu oprostiti samo 50% kamata. To sam kontaktirao njihovo odvjetničko društvo (ako sam dobro skužio), koji su kontaktirali/poslali dopis u HOK osiguranje, te su im iz HOK osiguranja rekli da mogu oprostiti samo 50%kamata. E sad mene zanima kako doći do nekog direkt u HOK osiguranju da se vidi za te kamate,tj što mi savjetujete dali je uopće moguće izpregovarati s njima tako nešto? Ima li netko iskustva u tome da mi da neki savijet?

Ispričavam se ako tema nije na pravoj adresi,neka admini prebace.

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog čega je dugovanje? Skrivili ste prometnu nezgodu pod utjecajem alkohola? Ako da, koliko je bilo promila? Prometna nezgoda bez vozačke dozvole ili odgovarajuće kategorije?

Da li postoji presuda koja kaže da morate platiti? Kad je bila nezgoda? Kad su oni platili? Da li ste u cijelosti krivi za nezgodu?

uređeno: od Jack Butler
Dopuna i ispravak pravopisne greške
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija