Jump to content

susjedov tvz "fuš"


Zan35

Preporučene objave

pozdrav,

susjed  do nas, u kasno popodnevnim  i večernjim satima kada dodje s posla  počinje sa "fusom" radom u improviziranoj autogarazi u dvoristu, bavi se autolakiranjem, limarijom osobnih vozila.

Tu se stvara buka  u tom medjuprostoru - gdje je rupa izmedju 2 dvorista, radi se na dnevnoj bazi vec duzi niz godina, s time da auto lak kojim sprica automobile, takodjer prelaze na nas posjed i osjeti se miris, te tezak miris auto kita prije tvz. farbanja.Naravno da su vrata  te obične autogaraze  otvorene , i da  se  čuje rad tih brusilica ,smrad  sprej, lakovi, koji izlaze iz te garaze.

S obzirom na to, da li to moze utjecati i na zdravlje i opasnost za zdravlje ljudi, koje su nam opcije, alternative. Razmisljam angazirat odvjetnika za opomenu pred tuzbu. 

Do sada nismo radi dobrosusjedskih odnosa nista poduzimali, ali očigledno bezobrazno  trpa lovu na crno, i tako smeta drugome. Ne zanima me sto radi na dvoristu, nego ne zelimo da smo zrtve takvih radnjih niti trebamo biti, u nasljenom prigradskom mjestu gdje zivimo.

Moze savjet.

Hvala unaprije.

 

Pozdrav.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Obzirom da susjed to radi više godina zašto niste tom poslu pokušali stati na kraj odmah u početku djelovanja susjedove sive ekonomije. Morate to presjeći, ali budite spremni na sve loše što se može dogoditi u odnosima sa susjedom. Za početak podnesite prijavu za rad u sivoj ekonomiji, kao i prijavu po prijedlogu koji je naveo moderator. Složenost situacije svakako zahtijeva stručnu pomoć.

Ali meni je nekako čudna vaša napomena da "bezobrazno lupa lovu na crno i tako smeta drugome" jer to na neki način odstupa od stvarnih smrdljivih problema sa kojima ste svakodnevno suočeni.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija