uka8 objavljeno: 14. listopad 2020. Dijeli objavljeno: 14. listopad 2020. je li zna itko kako isplacuju novac i kada.na licu mjesta,ili se mora ponjeti zahtjev koji traje danima ili duze?i jeli se to isplacuje na racun ili moze se birati gotovina? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hasko odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. , uka8 je napisao: je li zna itko kako isplacuju novac i kada.na licu mjesta,ili se mora ponjeti zahtjev koji traje danima ili duze?i jeli se to isplacuje na racun ili moze se birati gotovina? Imate Rješenje o nasljeđivanju ? Jeste li Vi jedini nasljednik ? Banke nemaju iste protokole u tom slučaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
akacija odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. Prema mom iskustvu, a imala sam sve potrebne papire i s njima otišla u banku - jednom sam novac dobila odmah, drugi put sam morala pričekati otprilike tjedan do deset dana, ali tada je novac zapravo bio s neke australske banke (ne sjećam se više kako je to točno išlo ali trebalo je pričekati). ... A da li keš ili na račun, moglo je i jedno i drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. Sve to ovisi o općim uvjetima poslovanja konkretne banke, kao i o količini novca koja je u pitanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.